oaednews

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Μη μου στέλνεις γράμματα...

ΕΛΤΑ: Απεργούν οι ταχυδρόμοι από αύριο έως την Παρασκευή στην Αττική

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί πορεία από τα γραφεία του Σωματείου στα γραφεία της Διοίκησης των ΕΛΤΑ αύριο στις 10.30 πρωί.
Το Σωματείο, σε ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για αυθαίρετη απόφαση της Διοίκησης για τη μείωση των θέσεων εργασίας διανομής στο Λεκανοπέδιο.

Όπως αναφέρει, «με μια προκλητικά μονομερή απόφαση η “αριστερή” Διοίκηση χαρίζει τις ταχυδρομικές υπηρεσίες στους ιδιώτες υποβαθμίζοντας την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών. Σε μια περίοδο που τα ΕΛΤΑ δέχονται μεγάλη πίεση από τον ανταγωνισμό η Διοίκηση κάνει το μεγαλύτερο δυνατό λάθος. Πλήττει τη διανομή, παραβιάζοντας βεβαίως τόσο την σχετική Κοινοτική Οδηγία όσο και την υποχρέωση της Καθολικής Υπηρεσίας και τις προδιαγραφές που θέτει η ΕΕΤΤ. Κυρίως όμως στερεί οξυγόνο από τα δημόσιο ταχυδρομείο καθώς υποβαθμίζει καθοριστικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες».
Σύμφωνα με το Σωματείο, πρακτικά, η μείωση των θέσεων εργασίας στη διανομή σημαίνει ότι και οι διανομείς θα πιέζονται υπερβολικά μη μπορώντας για να καλύψουν τις μεγάλες αποστάσεις, αλλά και οι πολίτες δεν θα λαμβάνουν εγκαίρως την αλληλογραφία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου