oaednews

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Πάει τελικό η ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΑΕΔ!!!! Κέρδισε 4-1 το Πανεπιστήμιο Αθηνών!!!!

Για πρώτη φορά στην ιστορία η ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΑΕΔ υπό την ευθύνη του Γιώργου Δοβρίδη πάει στο  τελικό κυπέλλου της ΑΔΕΔΥ. Σε μια καταπληκτική εμφάνιση σήμερα στο γήπεδο της Χαμοστέρνας η ομάδα του ΟΑΕΔ κέρδισε το Πανεπιστήμιο Αθηνών με 4-1!!! Η ομάδα μας προηγήθηκε με 4-0, ενώ στο 85, με πέναλτι, η ομάδα του Πανεπιστημίου κατάφερε να μειώσει σε 4-1.. Σκόρερ για τον ΟΑΕΔ οι:  Παναγόπουλος με 2 γκολ ,  Βασιλείου και Σιάσος.. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας και στον προπονητή Γιώργο Δοβρίδη ... Να υπενθυμίσουμε ότι ο τελικός θα γίνει την Πέμπτη 13/6 και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί..



Το "Ημερολόγιο" live στην Καλλιθέα!

Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο «ΑΝΕΡΓΟΙ», στον υπαίθριο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης (Λασκαρίδου 120 και Φιλαρέτου), την Πέμπτη 13/6/2013 στις 20.00.

Ask Tim Berry - Do I Even Need a Business Plan?

Do I Need A Business Plan? - Ask Jay

Europe’s Youth Unemployment Non-Problem


BRUSSELS – European policymakers have decided that they must be seen to be “doing something” about youth unemployment. A special summit of Europe’s heads of state has been called, and a “Youth Employment Initiative,” proposed at the EU Council of Ministers’ meeting in February, aims to “reinforce and accelerate” measures that were recommended in a “Youth Employment Package” in December 2012.
This illustration is by Paul Lachine and comes from <a href="http://www.newsart.com">NewsArt.com</a>, and is the property of the NewsArt organization and of its artist. Reproducing this image is a violation of copyright law.
Illustration by Paul Lachine

Ρεκόρ αυταπασχολούμενων στην Ελλάδα

ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ


Ενας στους τέσσερις Ελληνες ως 49 ετών είναι αυταπασχολούμενος, ενώ το ίδιο ισχύει για πάνω από έναν στους δύο στις μεγαλύτερες ηλικίες, δείχνουν τα νέα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Eurostat. Χωρίς υπαλλήλους η συντριπτική τους πλειοψηφία

Ρεκόρ αυταπασχολούμενων στην Ελλάδα

Το προφίλ του Ελληνα εργαζόμενου «σκιαγραφούν» τα νέα στοιχεία της Eurostat για το 2012 που δημοσιεύτηκαν την Παρασκευή.

Bloomberg: Ποτέ τέτοια καταστροφή εν καιρώ ειρήνης



Bloomberg: Ποτέ τέτοια καταστροφή εν καιρώ ειρήνης

Ήρθε άραγε η ώρα να επιστρέψουν οι επενδυτές στην Ελλάδα, ποντάροντας σε ένα «Greekovery» (ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας) που θα δώσει τη θέση του στο διαβόητο «Grexit» (έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ) αναρωτιέται αρθρογράφος του Bloomberg, εκφράζοντας αμφιβολίες για το κατά πόσο η συγκρατημένη αισιοδοξία για ανάρρωση του Έλληνα ασθενή, είναι αρκετή ώστε να δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης στους επενδυτές.

Η σάλτσα που νίκησε την ανεργία



Photo: allfourburners@Flickr
Photo: allfourburners@Flickr 


Η ρήση «πενία τέχνας κατεργάζεται» βρήκε την πιο αντιπροσωπευτική εφαρμογή της χάρη στον γυναικείο συνεταιρισμό της Αγίας Μαρίνας Ημαθίας.