oaednews

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Συντάξεις Ιανουαρίου 2020: 'Ερχονται πληρωμές πριν τα Χριστούγεννα - Αναλυτικά οι πληρωμές ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΙΚΑ, δημόσιο και ΝΑΤ

Σε λίγες μέρες έρχονται τα Χριστούγγενα και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι πληρωμές για τις συντάξεις Ιανουαρίου 2020. Αναλυτικός οδηγός  για ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΙΚΑ, Δημόσιο, ΝΑΤ.
Χριστούγεννα με χρήματα στις τσέπες θα κάνουν οι συνταξιούχοι, καθώς για τις συντάξεις Ιανουαρίου 2020 ξεκινούν οι πληρωμές πριν από τις γιορτές και θα ολοκληρωθούν μέχρι και τις 20 του μήνα .
Οι συντάξεις ανά Ταμείο θα καταβληθούν ως εξής:

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στο Δημόσιο με 9 προκηρύξεις - Προσλήψεις σε νοσοκομεία και δήμους

Προκηρύξεις για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Δημόσιο. Πατώντας τα λινκ μπορείτε να δείτε τα δικαιολογητικά καθώς και τις ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων της κάθε προκήρυξης.
25 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού
Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού ανακοινώνει την πρόσληψη 25 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2 μηνών, ως ακολούθως:

Ημερίδα της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ Λάρισας στο πλαίσιο της 4ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων

Η ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Λάρισας, στο πλαίσιο της 4ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων, πραγματοποίησε ημερίδα στο Επιμελητήριο Λάρισας - Larissa Chamber of Commerce and Industry με θέματα «Η μάθηση στον χώρο εργασίας», «Πεδίο συνεργασίας με επιχειρήσεις-φορείς», «Ένταξη αποφοίτων στην αγορά εργασίας και κατάθεση εμπειριών», «Αποτίμηση της μαθητείας ως διεργασία απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων».

Υπήρξε τεράστια αναγνώριση και στήριξη από τους φορείς και τους ιδιώτες εργοδότες του νόμου μας για το έργο της πρακτικής άσκησης των μαθητών στις επιχειρήσεις τους .