oaednews

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση δικτύωσης της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μυτιλήνης στην αγορά εργασίας.
 Η εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας προς τη διεύθυνση της σχολής, η μακροχρόνια αρίστη συνεργασία με της Δημοσιές υπηρεσίες, τα Επιμελητήρια και τούς εργοδοτικούς φορείς  συνετέλεσαν στην άρτια διεξαγωγή της παρουσίασης. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, του Δήμου Λέσβου, του ΚΠΑ ΟΑΕΔ, τησ ΔΕΥΑΛ, της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου, των Επιμελητηρίων, του Νοσοκομείου, του Στρατού, του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης καθώς και ιδιώτες επαγγελματίες. Δόθηκε ο λόγος στον κάθε εκπρόσωπο έτσι ώστε να διερευνηθούν οι ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας για την υποβολή νέων ειδικοτήτων.

 Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο που παρουσιάζει η σχολή χάρη στην αλληλεπίδρασης εκπαιδευτικών – μαθητών με στόχο την επιτυχημένη εξέλιξη των αποφοίτων, όπως τόνισε ο διευθυντής της ΕΠΑΣ κ. Αθανάσιος Ιατρίδης

Πρόσληψη 967 συμβασιούχων σε ΟΤΑ - Οι θέσεις ανά Δήμο

Με νέα απόφαση του Υπ. Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, εγκρίνεται η σύναψη εννιακοσίων εξήντα επτά (967) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε ΟΤΑ και ΝΠΔΔ της χώρας, για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου.
Πρόκειται για συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδι

Έναρξη Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έναρξη Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας  και στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις  για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας


Ξεκινάει την 21/05/2018 και ώρα 10η πρωινή μέχρι και την 31/05/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 5.066 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας  και στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις  για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας.

Ταινία Μικρού Μήκους 3D στο πλαίσιο μαθήματος στα ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Κοζάνης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προβολή δράσης Μαθητείας, με την τελική Εργασία Α’ Τάξης του τμήματος Τεχνιτών Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών, στα πλαίσια του μαθήματος Εφαρμογές Πολυμέσων, σε συνεργασία με τα τμήματα Υπαλλήλων Οικονομικών Καθηκόντων και Βοηθών Γενικής Νοσηλείας για το έτος 2018.
Υπεύθυνοι Καθηγητές:
Σενάριο-Επιμέλεια Παραγωγή: Νούλα Χρυσοχοϊδου
Βιντεοσκόπηση-Επιμέλεια Παραγωγή: Δημήτρης Τσιτσικλής

Έκθεση – επίδειξη δεξιοτήτων των μαθητών της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας ΟΑΕΔ Φλώρινας

Σας προσκαλούμε την Τρίτη 22-05-2018 και ώρα 17:00 στην έκθεση – επίδειξη δεξιοτήτων των μαθητών της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Ο.Α.Ε.Δ. Φλώρινας που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Σχολής.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑ.Σ.
Παντελής Μαύρος
17:00 – 17:45 Ξενάγηση στους εκθεσιακούς χώρους