oaednews

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ο μόνος δρόμος για την Ανάσταση


«...Κάθε άνθρωπος άξιος να λέγεται γιος του ανθρώπου σηκώνει το σταυρό του κι ανεβαίνει το Γολγοθά του. Πολλοί, οι πιο πολλοί, φτάνουν στο πρώτο, στο δεύτερο σκαλοπάτι, λαχανιάζουν, σωριάζονται στη μέση της πορείας και δε φτάνουν στην κορφή του Γολγοθά -θέλω να πω στην κορφή του χρέους τους- να σταυρωθούν, ν' αναστηθούν, και να σώσουν την ψυχή τους. Λιποψυχούν, φοβούνται να σταυρωθούν, και δεν ξέρουν πως η σταύρωση είναι ο μόνος δρόμος της ανάστασης.

'Αλλον δεν έχει. ....»


Νίκος Καζαντζάκης 


Σε ηλεκτρονική εφαρμογή η ποσόστωση των φύλων σε θέσεις Δημοσίου

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων είναι ο αρμόδιος κυβερνητικός φορέας για το σχεδιασμό και την υποστήριξη των πολιτικών για την ισότητα των φύλων στη χώρα. 
Ηδη είναι υποχρεωτική κατ' ελάχιστο στο 1/3 συμμετοχή κάθε φύλου στα οριζόμενα από τη Διοίκηση μέλη, σε κάθε Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Δημοσίων Υπηρεσιών, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ο.Τ.Α. Η τήρηση αυτού του ποσοστού είναι υποχρεωτική και στις περιπτώσεις διορισμού ή υποδείξεως από το Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α., μελών διοικητικών συμβουλίων ή άλλων συλλογικών οργάνων διοίκησης Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Ι.Δ..

ΟΑΕΔ: Πότε ανακοινώνεται το πρόγραμμα για τις 10.500 θέσεις εργασίας σε ΟΤΑ και Δημόσιο

Αν και το αρχικό πλάνο του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Αλληλεγγύης που έχει εκπονήσει και το πρόγραμμα, προέβλεπε τη δημοσιοποίησή του, πριν τις γιορτινές μέρες, τελικά επιλέχθηκε να μεταφερθεί μετά από αυτές.
Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κοινοποιηθεί η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού και άλλων Δημοσίων Φορέων για την απασχόληση 10.500 ανέργων ηλικίας 55-67 ετών.

Ευχές από ΚΠΑ2 Αγίων Αναργύρων


Ευχές από το ΚΠΑ2 Ιωαννίνων

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

...... ημέρες αγάπης
.......ημέρες χαράς
 .....ημέρες αδελφοσύνης
και πάντα .... η κάθε ημέρα
....γεμάτη συναδελφική     αλληλεγγύη
....... οικογενειακή γαλήνη
και
.....προσωπική αυτοπραγμάτωση


Οι θερμότερες ευχές από το
ΚΠΑ2 ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Η Προϊσταμένη και το Ανθρώπινο Δυναμικό της ΠΔ Πελ/νήσου σας εύχονται Καλό Πάσχα

Ευχές από την Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Ηπείρου Κερκύρας και Λευκάδας

Ευχές από τo ΚΠΑ2 Κομοτηνής


Ευχές - ΚΠΑ2 Ηγουμενίτσας

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΚΑΡΤΑ 
 
Με τις καλύτερες ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

ΚΠΑ2 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
 

ΒΝΣ Ηγουμενίτσας - Ευχές

Καλό Πάσχα από το ΚΠΑ2 Κηφησιάς