oaednews

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ολοταχώς προς απολύσεις


Τη γλώσσα της αλήθειας μίλησε ο Γιάννης Στουρνάρας ξεκαθαρίζοντας πως 25.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα δουν τον δρόμο της απόλυσης και όχι απλώς της διαθεσιμότητας, μέχρι τα τέλη του 2013.

μείωση του κόστους στέγασης των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας

Τη μείωση του κόστους στέγασης των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας επιδιώκει το σχέδιο δράσης που εκπονήθηκε με απόφαση του αρμόδιου υπουργού κ. Γιάννη Βρούτση.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου την Τετάρτη, επιχειρείται εξέταση όλων των δυνατοτήτων περιορισμού των λειτουργικών δαπανών, η αποτελεσματικότερη διαχείριση των ιδιόκτητων κτιρίων αλλά και η ορθολογικότερη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων.

Κινητικότητα Δημοσίων υπαλλήλων!!!

Με απόφαση του υπουργού εργασίας και κατά παρέκκλιση των κειμένων διατάξεων μπορεί, να μεταφέρονται στους φορείς κοινωνικής ασφάλισης , μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι από τους καταργηθέντες οργανισμούς Εστίας και κατοικίας  οι οποίοι είχαν μεταφερθεί στον ΟΑΕΔ,  ύστερα από συν εκτίμηση της αίτησης προτίμησης τους!

Στο 26% η ανεργία το Σεπτέμβριο. Που να δείς και τον Οκτώβριο.......

unemploymentgreece092012Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.295.203 - Ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 3.373.692 άτομα.

Διεθνές Συνέδριο Σάββατο 08/12/2012

  Η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.) και ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.),
καλούν τους Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχουν στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο που διοργανώνεται το με θέμα:
Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός στην Εκπαίδευση και Απασχόληση:
Επαναπροσδιορισμός του περιεχομένου του θεσμού στο σύγχρονο οικονομικό, κοινωνικό και επιστημονικό γίγνεσθαι

2ο Περιφερειακό Συνέδριο Στερεάς Ελλάδας για την Επιχειρηματικότητα και την Ανάπτυξη

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας και η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνδιοργανώνουν το "2ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Επιχειρηματικότητα και την Ανάπτυξη", την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012.

Μαρτυρία εφοριακού υπαλλήλου



Μία Εξομολόγηση.



Δευτέρα ώρα 07.30. Προσπαθώ να μπώ στην υπό συγχώνευση Δ.Ο.Υ μου για να δουλέψω. Μπροστά στην πόρτα συνωστίζονται γύρω στα 30 άτομα που έχουν ξεκινήσει τον καυγά για το ποιός ήρθε στις 06.00 και ποιός αργότερα. Καλημερίζω και σπρώχνοντας καταφέρνω να φθάσω στην είσοδο. Ανεβαίνω στο γραφείο μου.