oaednews

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Πρόγραμμα για ακόμη 10.000 ανέργους ετοιμάζει ο ΟΑΕΔ.


 Πρόγραμμα για ακόμη 10.000 ανέργους σχεδιάζει ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

Ιερός ο κανόνας «ένας προς πέντε» - Ισχύει και για τις προσλήψεις ιερέων της Εκκλησίας της Ελλάδος

Ούτε οι ιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος μπορεί να εξαιρεθούν από τον κανόνα «ένα προς πέντε» για το καθεστώς προσλήψεων, όπως προκύπτει από έγγραφο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Μητσοτάκη, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Ερείπια (Ruins) - Οροθετικές γυναίκες. Το χρονικό μιας διαπόμπευσης [HD]

TeamUp-StartUp - Reload Greece Bootcamp

Δωρεάν κατασκήνωση για 35.000 παιδιά ανέργων χαμηλόμισθων.


 Το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Προνοίας θα πραγματοποίηση για το ερχόμενο Καλοκαίρι πρόγραμμα κατασκηνώσεων σε 35.000 παιδία ανέργων χαμηλόμισθων, το οποίο και θα καλύπτει το ημερήσιο τροφείο του παιδιού του δικαιούχου για όλη τη διάρκεια διαμονής του στην κατασκήνωση.

Για κακούργημα διώκεται ο διοικητής του ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλος

Του Παναγιώτη Στάθη 

Για απιστία στην υπηρεσία σε βαθμός κακουργήματος (με ζημία άνω των 150.000 ευρώ) σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του ν.1608/50 περί καταχραστών δημοσίου χρήματος, διώκεται ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Στο ΙΚΑ εντάσσεται ο ΟΠΑΔ- Διαθεσιμότητα για πρώην προσωπικό του ΟΑΕΔ

Ο ΟΠΑΔ καταργείται και συστήνονται στο ΙΚΑ Τομέας Ασφαλισμένων Δημοσίου και Τομέας Ασφαλισμένων Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων ως Αυτοτελείς Τομείς με λογιστική και οικονομική αυτοτέλεια. Αυτό προβλέπει διάταξη που προστέθηκε την Παρασκευή στο πολυνομοσχέδιο.