oaednews

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

To επίδομα όλο και ζυγώνει


Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας τέλος. Όλοι οι δρόμοι πλέον σε Ιδιώτες

Εμείς τους φτιάξαμε άλλοι θα τους διαχειρίζονται !!!!!


Παύθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο - Εισαγγελικές διώξεις για κρούσματα πλημμελούς διαχείρισης την περίοδο 2006 - 2011
Η κατάργηση του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ) ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού των περισσότερων υπουργών Υποδομών των τελευταίων ετών,

Δεν είμαι μηχάνημα!

Λίγο ευσυνείδητος και φιλότιμος να είσαι και σιγά σιγά η δουλειά σε καταπίνει...Λίγο η αγχούρα σου, λίγο ο κόσμος που βρίσκεται σ αυτήν την κατάσταση, λίγο ο αλτρουισμός σου, λίγο οι συνθήκες, λίγο το πείσμα σου, λίγο το περί δικαίου αίσθημα, λίγο το ότι καταρρέουν τα πάντα γύρω σου...λίγο το να, λίγο τ άλλο..και ξυπνάς αίφνης ένα πρωινό και νιώθεις να σε πνίγουν.

Κινητικότητα και υποκινήσεις

Του Παντελή Μπουκάλα


Από ιδεολογία, ωχαδερφισμό, κουτοπονηριά ή οικογενειακή παράδοση, πολλοί δεν έχουν απεργήσει ούτε μία φορά στη ζωή τους και δεν ρίσκαραν να χάσουν μεροκάματο. Αλλοι, όχι λίγοι, δεν διαδήλωσαν ποτέ, ούτε καν στη φοιτητική νιότη τους, και δεν έτυχε να γνωρίσουν τη γεύση των χημικών.

Αποδοκιμάστηκε και αποχώρησε από την ΕΝΠΕ ο Μιχελάκης

Ένταση επικράτησε στο Συνέδριο Ένωσης Περιφερειών μεταξύ του Γιάννη Μιχελάκη και εργαζομένων στις περιφέρειες, με αποτέλεσμα να διακοπεί για αρκετή ώρα το Συνέδριο και ο υπουργός Εσωτερικών να αποχωρήσει.

Για ποιους κτυπά η καμπάνα της διαθεσιμότητας



Σε ποια υπουργεία καταργούνται 1.929 οργανικές θέσεις.

Με δύο υπογραφές, σε κάθε μία από τις εννέα κοινές υπουργικές αποφάσεις που προέβλεπαν την κατάργηση 1.929 οργανικών και προσωποπαγών θέσεων, ένα πλήθος υπαλλήλων εισήλθε στον «προθάλαμο» της απομάκρυνσης από το Δημόσιο.

Την «εύκολη» λύση βρήκε το υπουργείο Οικονομικών, καταργώντας 595 οργανικές και προσωρινές θέσεις ΥΕ καθαριστριών. Σε παλαιότερο ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.» (27/08) εκπρόσωποι των εργαζομένων υποστήριξαν πως «η επιλογή της κατάργησης του συγκεκριμένου κλάδου έγινε επειδή διεκδικείται από οικονομικά συμφέροντα».