oaednews

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Εκατό χιλιάδες επισκέψεις και συνεχίζουμε....


Εκατό χιλιάδες επισκέψεις έχει δεχτεί το blog του ΟΑΕΔ, το oaednews.blogspot.com.

Οι πιο πολλοί βουλευτές Δεξιοί και ΠΑΣΟΚ έχουν πάρα πολλά χρήματα στην Ελβετία

Το κοινό μυστικό αποκάλυψε στην εκπομπή του Mega "έρευνα" o βουλευτή του ελβετικού Κοινοβουλίου, κ. Ιωσήφ  Ζησιάδης ο οποίος  είπε ότι

ΟΑΣΑ: ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 18,7 ΓΙΑ ΤΟ 2012



Βαθύτερη ύφεση για την ελληνική οικονομία, προβλέπει ο ΟΟΣΑ, που εκτιμά ότι τη φετινή χρονιά θα συρρικνωθεί κατά 6,1%. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού, το 2012 η Ελλάδα θα παραμείνει...

« Βυθίζεται στην ανεργία η ναυτιλία »



Της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ



Δραματικές διαστάσεις προσλαμβάνει η ανεργία και στους ναυτικούς, η οποία χτυπά κόκκινο στα κατώτερα πληρώματα, ενώ πλέον δεν εξαιρεί ούτε τους πλοιάρχους.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΝΕΡΓΙΑ


Στο 15,5% ανήλθε ο δείκτης ανεργίας στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας το 2010, ενώ εντυπωσιακή είναι η άνοδος της ανεργίας στα Ιόνια Νησιά, από 9,7% το 2009, σε 14,8% το 2010, σύμφωνα με στοιχεία  της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) για την ανεργία στις περιφέρειες της ΕΕ και της Ελλάδας, που έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα. Η ανεργία στην Ελλάδα έφτασε το 12,5% το 2010, έναντι 9,5% το 2009.

Η ανεργία, οι αλλοδαποί και η κρίση

Στην Ελλάδα των δυο εκατομμυρίων + Ελλήνων ανέργων λεγεται οτι υπαρχουν δυο εκατομμύρια + αλλοδαποί, που το 90% αυτων εργαζονται και εξαγουν τα χρηματα του ελληνικου λαου στις χωρες τους.