oaednews

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για την καθυστέρηση διορισμού ωρομισθίων εκπαιδευτικών στις Σχολές Μαθητείας ΟΑΕΔ

Προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας

Θέμα: Η απαράδεκτη μέχρι τώρα καθυστέρηση διορισμού ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στις Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ σε όλη την χώρα έχει ως αποτέλεσμα τη μη λειτουργία ή την υπολειτουργία των σχολών και έχει οδηγήσει σε απόγνωση τόσο τους εκπαιδευτικούς, όσο και τους μαθητές.

Στην τελική ευθεία για το ΝΘΕ 25-66 ετών

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το νέο πρόγραμμα απασχόλησης του ΟΑΕΔ για 6.000 ανέργους. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά την επιχορήγηση επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα για πρόσληψη ανέργων ηλικίας 25 έως 66 ετών. Όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr το πρόγραμμα πήρε ΦΕΚ, αλλά μπαίνει στην τελική φάση υλοποίησης. Να σημειωθεί πως το αρχικό πρόγραμμα είχε στόχο να καλύψει 5000 ανέργους, ωστόσο η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που προστέθηκαν κονδύλια έτσι ώστε να καλυφθούν άλλα 6.000 άτομα.

Ζητούνται αιμοπετάλια ...

Ζητούνται επειγόντως αιμοπετάλια 0+   για την ασθενή Μπάλκου Περσεφόνη που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ευρωκλινική Αθηνών . Όποιος μπορεί να επικοινωνήσει    άμεσα με το κέντρο αιμοδοσίας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο 2132088662   Ωρα: 08:30πμ - 14:00μμ