oaednews

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Μητσοτάκης: Το νέο σύστημα αξιολόγησης στο Δημόσιο

Ως εργαλείο για τις προαγωγές, την επιλογή προϊσταμένων , τη συμμετοχή στην εσωτερική αγορά εργασίας, δηλαδή τον μόνιμο μηχανισμό κινητικότητας, αλλά και την πρόσληψη ή μη των δόκιμων δημοσίων υπαλλήλων θα λειτουργήσει το νέο σύστημα αξιολόγησης που προσεχώς θα κατατεθεί στη Βουλή.

Αναρχικό Zara!!!



Δεν είναι λοιπόν μόνο ο Σκάι που σκαρώνει γραφήματα με μεγαλύτερο το 43% από το49,5% (θα το έκανε και η κυβέρνηση αν μπορούσε στις εκλογές) δημιουργώντας εντυπώσεις, είναι και το Mega που άλλα παρουσιάζει κι άλλα περιγράφει. Σημασία δεν έχει τι βλέπεις, αλλά τι σου λέει ο παρουσιαστής. Έτσι, οι αναρχικοί διαδηλωτέςπου μπήκαν για να σβήσουν τη φωτιά και να απεγκλωβίσουν βαπτίζονται «εργαζόμενοι» του καταστήματος. Εκτός κι αν οι υπάλληλοι του Zara δουλεύουν κρατώντας στα χέρια τους μαυροκόκκινες σημαίες, πράγμα το οποίο αν συμβαίνει, είναι πολύ ελπιδοφόρο.
Είχαμε για το θέμα και μία ανακοίνωση συλλογικοτήτων στην οποία περιγράφουν λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα:

Στο 78Ν, η ανεργία έχει ραντεβού με τις μαφιόζικες λογικές του ΟΑΣΘ

 Στέλιος Κόβρας

Το συμβάν που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια μου με ελεγκτές του Ο.Α.Σ.Θ. τα ξημερώματα Κυριακής στις 30/12/2014, μέσα στο αστικό λεωφορείο, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, οδηγώντας με μεταξύ άλλων, στο να γράψω και αυτό εδώ το κείμενο θέλοντας να γνωστοποιήσω και να καταγγείλω το γεγονός. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Βόμβα για κατάργηση 25ετίας στο Δημόσιο – Πώς επηρεάζεται ο υπολογισμός σύνταξης

«Βόμβα για κατάργηση 25ετίας στο Δημόσιο», τιτλοφορείται προωτοσέλιδο «χτύπημα» της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής».
Η εφημερίδα επικαλείται αποκλειστικό ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο, το νέο ασφαλιστικό φέρνει κατάργηση της 25ετίας για θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος στο Δημόσιο
Η αλλαγή αυτή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, περιλαμβάνεται στις «συνοδευτικές» σημειώσεις με τις τεχνικές λεπτομέρειες των επικείμενων ρυθμίσεων που έχουν προταθεί στην τρόικα για το ασφαλιστικό.