oaednews

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Απεργούμε – απέχουμε από τις διαδικασίες διαμόρφωσης του ηλεκτρονικού μητρώου αξιολόγησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απεργούμε – απέχουμε από τις διαδικασίες
διαμόρφωσης του ηλεκτρονικού μητρώου αξιολόγησης

Η κ. Γεροβασίλη με εγκύκλιο της υπ’ αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.2/27/οικ.10178/14-3-2018 (ΑΔΑ : 78Ξ2465ΧΘΨ–ΓΓ6) καλεί τις υπηρεσίες σε όλο το Δημόσιο να ολοκληρώσουν την καταγραφή όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων που εντάσσονται στην αξιολόγηση του κ. Βερναρδάκη και να διαμορφώσουν το μητρώο αξιολόγησης των υπαλλήλων, ηλεκτρονικά.

Η ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ

Ένωση Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ. Κρήτης                                                             
Κνωσού & Νάθενα                                                                                             
Τ.θ. 1920
Τ.Κ. 71409,Ηράκλειο,
Κρήτη                   
Τηλ: 2810-210020
Fax 2810-233364
Ιστοσελίδα: www.eyoaedkritis.gr
                   eyoaedkritis.blogspot.com
                                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κρήτης, με αφορμή την υπόθεση της μεταστέγασης  της υπηρεσίας του ΟΑΕΔ στα Τρίκαλα, αλλά και γενικότερα όσον αφορά το σπουδαίο ζήτημα της αξιοποίησης της περιουσίας του ΟΑΕΔ, επισημαίνει τα εξής:

ΔΑΣ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11-5-2018

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την Παρασκευή 11 Μάη,                     από τις 12:00 μέχρι το τέλος ωραρίου & στη συγκέντρωση στις 12:30 στη Πλατεία Κλαυθμώνος

Κατεβαίνουμε μαζικά στην κινητοποίηση για την διεκδίκηση μόνιμης δουλειάς για όλους τους εργαζόμενους, ενάντια στις ελαστικές σχέσεις εργασίας, ενάντια στην ομηρία και την ανακύκλωση της ανεργίας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για άλλη μια φορά με την πρόσφατη ψήφιση των «προαπαιτούμενων» της Ε.Ε. και των άλλων θεσμικών της εταίρων, της 3ης αξιολόγησης, πρόσθεσε εμπόδια στην μονιμοποίηση των συμβασιούχων συναδέλφων μας, την ώρα που η υποστελέχωση στις δημόσιες υπηρεσίες και ιδιαίτερα στην υγεία, την παιδεία, τις κοινωνικές υπηρεσίες και τους ΟΤΑ τσακίζει κόκαλα, με αρνητικές επιπτώσεις στα λαϊκά στρώματα.