oaednews

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Οι απαγορεύσεις των διαδηλώσεων θα μείνουν στα χαρτιά!


Η κυβέρνηση της ΝΔ δυναμώνει την καταστολή φέρνοντας νομοσχέδιο για την ουσιαστική απαγόρευση των διαδηλώσεων και των συγκεντρώσεων. Κλιμακώνει την επίθεση στα λαϊκά δικαιώματα και τις ελευθερίες. Όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις με τα 3 μνημόνια έστρωσαν το δρόμο για μια τέτοια αρνητική εξέλιξη.
Αυτό που δεν πέτυχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, ώστε να κλείσει το στόμα όλων των εργαζόμενων, επιδιώκουν να το κάνουν με έναν χουντικής έμπνευσης νόμο που προωθεί νέα μέτρα περιορισμού, καταστολής και διάλυσης ενός βασικού δημοκρατικού δικαιώματος, το οποίο ο λαός μας κατέκτησε με αιματηρούς αγώνες.

Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ: ανύπαρκτος προγραμματισμός των Διοικήσεων του ΟΑΕΔ και η ταλαιπωρία των συναλλασσομένων και των εργαζομένων

Ο ανύπαρκτος προγραμματισμός  των Διοικήσεων του ΟΑΕΔ και η ταλαιπωρία των συναλλασσομένων και των εργαζομένων.
Ως  Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, έχουμε επισημάνει αρκετές φορές τη σημασία του σωστού προγραμματισμού στην έκδοση προγραμμάτων και  ιδιαίτερα όταν πρόκειται για βαριά προγράμματα, όπως το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού και της κοινωφελούς εργασίας.  Τελικά, και ενώ  η Διοίκηση και το Υπουργείο Εργασίας είχαν όλο τον χρόνο στη διάθεσή τους, προκειμένου να προγραμματίσουν και να εκδώσουν σε διαφορετικό χρόνο την έκδοση των προγραμμάτων, έκαναν το μαγικό!
Τα δύο από τα μεγαλύτερα προγράμματα του ΟΑΕΔ εκδόθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα.

Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας

 Μετά  το σοβαρό επεισόδιο της κατάρρευσης της γυάλινης εισόδου του κτιρίου στο ΚΠΑ2 της Λάρισας από την πίεση του κοινού, τους μικροτραυματισμούς που προέκυψαν, αντιλαμβανόμαστε όλοι μας τους λάθους χειρισμούς της Διοίκησης, τον ελλειπέστατο  προγραμματισμό και την ταλαιπωρία που επιβάλλει στο κοινό η Διοίκηση του οργανισμού.