oaednews

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Μελομακάρονα & κουραμπιέδες από το τμήμα ζαχαροπλαστικής του ΟΑΕΔ Πάτρας στο Σκαγιοπούλειο

Οι Σχολές της ΕΠΑ.Σ Ο.Α.Ε.Δ. Πάτρας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, λόγω των γιορτινών ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προσφέρουν διάφορα γλυκίσματα σε Ιδρύματα της περιοχής,  αν μη τι άλλο για να δώσουμε λίγη χαρά αυτές τις μέρες, σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Απάντηση των απασχολούμενων ΟΑΕΔ του ΚΕΦΙΑΠ Αγρινίου στον Υπουργό Εργασίας

Η ανακοίνωση-απάντηση των απασχολούμενων νέων πτυχιούχων ΑΕΙ και ΤΕΙ ηλικίας 22-29 ετών με ειδικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ προς τον Υπουργό Εργασίας:

“Κύριε Βρούτση, με μεγάλη προσοχή παρακολουθήσαμε την απάντησή σας στην Βουλή σχετικά με το πρόγραμμα των 5500 άνεργων πτυχιούχων ηλικίας 22-29 του ΟΑΕΔ. Θα θέλαμε λοιπόν και εμείς με την σειρά μας, πρωτίστως ως πολίτες αυτής της χώρας και δευτερευόντως ως νέοι επιστήμονες απασχολούμενοι στο παραπάνω πρόγραμμα, να απαντήσουμε σε αυτή την «προσπάθειάς σας» να επιχειρηματολογήσετε για την άρνηση του Υπουργείου Εργασίας να ανανεώσει το πρόγραμμα παρά την γραπτή έκκληση των φορέων για ανανέωση των συμβασιούχων – λόγω σοβαρής έλλειψης καταρτισμένου επιστημονικού προσωπικού.

Ευχές από Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κρήτης