oaednews

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Εργασία εκ περιτροπής και άνευ όρων για τους Έλληνες


Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, σχετικά με την κατάσταση στην αγορά και τις συμβάσεις που υπογράφουν οι εργαζόμενοι.

Γιατί δεν μας "έδιωξε"από το €




Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC η Άνγκελα Μέρκελ υπογράμμισε ότι θα ήταν καταστροφική για την ευρωζώνη η έξοδος της χώρας μας από το ευρώ.
Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα όπως προβλήθηκε από το κεντρικό δελτίο του ANT1.

«Πώς να τρως χωρίς να σε τρώει»


Το γραφείο Συμβουλευτικής και Θεραπείας της Θεοφίλη Δήμητρας που βρίσκεται στην οδό Αρχελάου & Καλλιμάχου 1, στο Παγκράτι, ανακοινώνει την έναρξη δύο ομάδων συμβουλευτικής.

Ομάδα Ά: «Πώς να τρως χωρίς να σε τρώει». Μια ομάδα που απευθύνεται σε όσους κάνουν συχνά δίαιτες και αποτυγχάνουν, σε όσους βασανίζονται γενικά από προβλήματα διατροφής, αλλά και σε όσους έχουν την ανάγκη να αγαπήσουν τον εαυτό τους όπως είναι. Μέγιστος Αριθμός ατόμων: 10, Μηνιαίο Κόστος συμμετοχής 80€, έκπτωση 20% σε ανέργους και φοιτητές. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα 6-8 (προτάσεις για αλλαγή ημέρας και ώρας δεκτές) Έναρξη 3 Απριλίου 2012

Κατάληψη στην ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ για τα επαγγελματικά δικαιώματα

Υπό κατάληψη τελεί από την προηγούμενη Δευτέρα η ΕΠΑΣ- ΟΑΕΔ Ηρακλείου.

Οι σπουδαστές διεκδικούν την αναγνώριση των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων, αντιδρούν στα σχέδια του υπουργείου Παιδείας να μεταβάλει τις σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ σε σχολές μεταγυμνασιακής κατάρτισης.