oaednews

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Συνεχίζουν να προκαλούν οι τράπεζες - παρακρατούν μισθούς και επιδόματα ΟΑΕΔ

Η ΕΚΠΟΙΖΩ (καταναλωτική οργάνωση) απέστειλε επιστολή στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή σχετικά με καταγγελίες καταναλωτών που έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι οι τράπεζα είχε παρακρατήσει μέρος ή ολόκληρη τη μισθοδοσία τους, τη σύνταξή τους ή ακόμα και το επίδομα ΟΑΕΔ για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Από το Μάρτιο το επίδομα ανεργίας σε ελεύθερους επαγγελματίες

Αρχής γενομένης από το Μάρτιο αναμένεται να χορηγηθεί το επίδομα ανεργίας στους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι διέκοψαν τη δραστηριότητά τους εξαιτίας της κρίσης.
Οι προϋποθέσεις και το ύψος του επιδόματος εξετάσθηκαν χθες κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εργασίας υπό τον υπουργό, Γ. Βρούτση, με τη συμμετοχή διοικητών των Ταμείων και υπηρεσιακών παραγόντων.

Επιστρατεύει τους απεργούς του Μετρό η κυβέρνηση - Γενικό μπλάκ άουτ στις συγκοινωνίες



Σε πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων στο Μετρό και επίταξη των συρμών προχωρά η κυβέρνηση σύμφωνα με τον υπουργός κ. Κωστή Χατζηδάκη ο οποίος μετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου  υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τις αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν εξαιτίας των συνεχιζόμενων απεργιών στις συγκοινωνίες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ


Π.Ε.Υ ΟΑΕΔ                                                                                      Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2013
                                                                                                                                         Α.Π. 344

Συνάδελφοι,
Σας κάνουμε γνωστό ότι η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ο.Α.Σ.Α.  και έχει υπογράψει συμφωνητικό για έκπτωση κατά 23% σε ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς εντός λεκανοπεδίου Αττικής.
*** Για φέτος η ετήσια κάρτα θα έχει ισχύ από 1/2/2013 έως & 31/1/2014.

Προσοχή στα δέντρα! Ανακοίνωση Στην αρχική σελίδα του ΟΠΣ ΟΑΕΔ

Κάποιοι παίζουν με τα νεύρα μας....


ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ PRINT SERVERS ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ (ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ!). ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων - έλεγχος στις αναρρωτικές

Σύμφωνα με σημερινο δημοσιευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, στο πλαισιο της αξιολογησης των δημοσιων υπαλλήλων θα επανεξεταστούν όλες οι αναρρωτικές άδειες, που έχoυν πάρει κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους οι υπάλληλοι  ωστε να εξεταστούν τα χρονικά όρια και να διαπιστωθεί αν υπάρχει υπερβολική και ύποπτη χρήση του δικαιώματος αδείας.