oaednews

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Κάλεσμα για συμμετοχή στη μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση κατά της ανεργίας

Kάλεσμα συμμετοχής στη μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση κατά της ανεργίας, που διοργανώνει ο δήμος Πατρέων την Κυριακή 25 Ιούνη, στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, απευθύνει με δήλωσή του ο δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης. Στη δήλωσή του παραθέτει στοιχεία που δείχνουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα λαϊκά νοικοκυριά και καλεί σε οργανωμένο αγώνα ως τη μόνη επιλογή.
Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου Πατρέων έχει ως εξής:

ΟΑΕΔ-ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ 3-0!!! Είμαστε πια πρωταθλητές....

Όπως όλα δείχνουν, η θρυλική ομάδα του ΟΑΕΔ θα είναι η πρωταθλήτρια στη διοργάνωση της ΑΔΕΔΥ.  Με έναν καταπληκτικό αγώνα και με μια ακόμα σπουδαία νίκη επί των επιμελητηρίων κατάφερε να διατηρήσει την πρωτιά και να βαδίζει πλέον με σιγουριά προς την κατάκτηση του τίτλου.  Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημερινό αγώνα έκανε το ντεμπούτο του ο Γιώργος Λουκάς από τη νομική υπηρεσία του ΟΑΕΔ, με μια καταπληκτική εμφάνιση.


Ψυχοκοινωνικοί κίνδυνοι στην εργασία: Τρίτη η Ελλάδα στο εργασιακό bullying

Ψυχοκοινωνικοί κίνδυνοι στην εργασία, όπως είναι το εργασιακό άγχος, η εργασιακή εξουθένωση (burn-out) ή η διαφόρων ειδών παρενόχληση (bullying, mobbing) απασχολούν τους ερευνητές παγκοσμίως ολοένα και περισσότερο. Στην Ελλάδα την κατάσταση έχουν επιδεινώσει τα τελευταία χρόνια οι συνθήκες οικονομικής κρίσης.