oaednews

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΤΡΙΤΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ -ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Ανοιχτή πρόσκληση για την παρουσίαση δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.



 
Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Αθηνών, σας προσκαλεί την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012 στις 10:00 πμ σε ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση για την παρουσίαση δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα απασχόλησης και αυτοαπασχόλησης για 680 απολυμένους επιχειρήσεων του Ν. Θεσσαλονίκης


Η στήριξη 680 ατόμων που έμειναν άνεργοι, γιατί οι επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονταν δέχθηκαν τις συνέπειες της κρίσης που πλήτει τον κλάδο τους και την περιοχή τους, είναι ο στόχος του ολοκληρωμένου προγράμματος του ΟΑΕΔ για τους ανέργους των επιχειρήσεων«ΤΕΞΑΠΡΕΤ Α.Ε.», «ΜΑΧΙΜ ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ Α.Ε.», «ROBERTO Α.Β.Ε.Ε.», «ΝΟΒΑ ΚΝΙΤ Α.Ε.» «BELLE Α.Ε.», «ΠΑΚ. ΚΕΝΤΑΠΟΤΖΙΔΗ Α.Ε.», «ΕΥΡΩΒΑΦΗ Α.Ε.», «EUROHOUSE Α.Ε.», «ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ Α.Ε.» του Νομού Θεσσαλονίκης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΟΑΕΔ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιδότηση του 40% των εργοδοτικών εισφορών
για τη διατήρηση 10.000 θέσεων εργασίας
σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 12μηνης λειτουργίας

Δυσοίωνες προβλέψεις στον γερμανικό Τύπο για την Ελλάδα


Εκτενή δημοσιεύματα για την ελληνική οικονομία φιλοξενεί και σήμερα ο γερμανικός Τύπος, με φόντο τη συνάντηση της Ανγκελα Μέρκελ με τον Νικολά Σαρκοζί, αλλά και εν όψει της έλευσης της τρόικας στη χώρα μας.

3 και 15 μμ στον ΟΑΕΔ Περιστερίου υπάρχουν ακόμα 60 άτομα σε αναμονή!!!!!!!

Ατελείωτες ουρές ανέργων  - ελάχιστο προσωπικό. Η ανεργία αυξάνεται, το προσωπικό του ΟΑΕΔ λιγοστεύει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στον ΟΑΕΔ Περιστερίου. Η ώρα είναι  3και 15 μμ και η υπάρχει ακόμα αναμονή 60 συμπολιτών μας που περιμένουν καρτερικά να εξυπηρετηθούν ...... Οι  εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ  περιμένουν  κι αυτοί καρτερικά ..... μήπως ασχοληθεί κανείς σοβαρά με την ανεργία...ΔΝΤ!