Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Ταμείο Aλληλοβοήθειας ΟΑΕΔΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Τα μέλη του Δ.Σ. του ΤΑΠ ΟΑΕΔ, προσκαλούν τα μέλη των Δ.Σ. των  Ομοσπονδιών Διοικητικών και Εκπαιδευτικών Υπαλλήλων ΟΑΕΔ καθώς και τα μέλη των Δ.Σ. των Επτά Πρωτοβάθμιων Συλλόγων Διοικητικών και Εκπαιδευτικών, προκειμένου να στηρίξουν τη συμμετοχή μας στη συγκέντρωση που οργανώνετε από το σύλλογο φυσικών προσώπων ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου,  που θα πραγματοποιηθεί στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ , ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47-49 την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013και ώρα 8: 30 π.μ. .

Με μειωμένη συμμετοχή λόγω ανεργίας το συνέδριο της ΓΣΕΕΞεκινούν σήμερα στην Αλεξανδρούπολη οι εργασίες του 35ου πανεργατικού συνεδρίου της ΓΣΕΕ, εν μέσω των δραματικών εξελίξεων στην αγορά εργασίας, με την ανεργία να έχει ξεπεράσει το 25% και παραπάνω από τους μισούς εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα να απασχολούνται με μερική απασχόληση ή με εκ περιτροπής εργασία.

Έκλεισε το εργοστάσιο της Delica στην Πάτρα


Μετά από 29 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, η σουηδική χαρτοποιία Delica αποχώρησε από τη χώρα μας, βάζοντας οριστικό λουκέτο στο εργοστάσιο της Πάτρας, στο οποίο εργάζονταν 70 άνθρωποι.