oaednews

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ενίσχυση νέων γιατρών μέσω ΟΑΕΔ ζητεί ο ΙΣΑ

Την αναγκαιότητα της οικονομικής ενίσχυσης των νέων ιατρών μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ επισημαίνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας (ΙΣΑ) και ζητεί από τον υπουργό Εργασίας, κ. Ιωάννη Βρούτση να παρέμβει για την ένταξη των λειτουργών του Ιπποκράτη σε σχετικό πρόγραμμα.

Μετατάξεις στο Δημόσιο: 2.500 το Φεβρουάριο , 12.500 τον Ιούνιο και 25.000 συνολικά έως το τέλος του χρόνου

Με χρονικά ορόσημα που θέτει εν είδει «dead line» (ή αλλιώς γραμμή για το …μη παρέκει), πιέζει η κυβέρνηση τη Δημόσια Διοίκηση, Υπουργεία και φορείς του Δημοσίου αλλά και την Αυτοδιοίκηση ώστε να υλοποιηθούν οι μνημονιακές δεσμεύσεις για τις αλλαγές στο κράτος και τη μείωση του προσωπικού.

Ρεπορταζ σοκ. Ο Θάνατος στους δρόμους της Αθήνας.Συνέπεια της κρίσης και της μείωσης του κράτους Πρόνοιας

Καθώς η Ελλάδα μπαίνει τρίτο έτος της οικονομικής κρίσης, η οικονομική δυσπραγία και η απελπισία έχουν ξεφτίσει τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Ωμός εκβιασμός στους εργαζόμενους


Τρεις μήνες απλήρωτο παραμένει το προσωπικό της γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ και καταγγέλει ως τέχνασμα την προσφυγή στο άρθρο 99


Αγνός… εκβιασμός! Την ιδιοκτησία της γνωστής βορειοελλαδίτικης γαλακτοβιομηχανίας «ΑΓΝΟ» καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, που παραμένουν απλήρωτοι από τον περασμένο Οκτώβριο. Στο μεταξύ, στις 22 Φεβρουρίου 2013 προσδιορίστηκε να συζητηθεί από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η αίτηση της επιχείρησης για υπαγωγή στο άρθρο 99.

«Φάμπρικα» με νοικιασμένους και απλήρωτους εργαζόμενους

«Φορείς υλοποίησης των προγραμμάτων γεμίζουν τις τσέπες τους παρακρατώντας το 5% του προγράμματος. Επί της ουσίας, θησαυρίζουν στις πλάτες απλήρωτων εργαζομένων» λέει ο Στάθης Ντούρος