oaednews

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ληστεία στα Ταμεία

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

Νέο ασφαλιστικό σοκ με τη μεταφορά των κοινωνικών πόρων ύψους 1,7 δισ. ευρώ ετησίως από τον ΟΓΑ, το ΑΚΑΓΕ (Ασφαλιστικός Λογαριασμός Αλληλεγγύης Γενεών), τον ΟΑΕΕ και το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων στη διαχείριση του κρατικού προϋπολογισμού, καθώς και την κατάργηση σειράς κοινωνικών πόρων που εισέπρατταν τα επικουρικά Ταμεία προβλέπει το πολυνομοσχέδιο, και αναμένεται να προκαλέσει σειρά αντιδράσεων. 

Άνεργοι δημιουργούν κοινωνικούς συνεταιρισμούς.


 Ευκαιρία να ανοίξουν τα “φτερά” τους και να δημιουργήσουν θέσεις αυτοαπασχόλησης, μέσω των κοινωνικών συνεταιρισμών που ιδρύουν, έχουν άνεργοι που στηρίζονται από το σχέδιο δράσης της Αναπτυξιακής Σύμπραξης ΣΥΝΤΟΠΟΣ, το οποίο αφορά στην ενίσχυση της απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο στο δήμο Νεάπολης Συκεών.

Γενική Συνέλευση Π.Ε.Υ ΟΑΕΔ


1971

                           ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 – ΤΡΑΧΩΝΕΣ
ΤΗΛ.  9989.646 – FAX 9942714
www.peyoaed.grpey@oaed.gr
Α Θ Η Ν Α
   
                                Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014
Α.Π.135

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Υ. ΟΑΕΔ
Το Δ.Σ. της Π.Ε.Υ. Ο.Α.Ε.Δ. στην συνεδρίασή του στις  6 /2 /2014 αποφάσισε ομόφωνα, σύμφωνα με το άρθρο 27 του καταστατικού, την σύγκλιση ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ την Τρίτη 1/4/2014 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Διοίκησης – Εθνικής Αντίστασης 8, Τράχωνες, με θέματα:

Μισό το οικογενειακό επίδομα του ΟΑΕΔ για το 2014

Μισό το οικογενειακό επίδομα του ΟΑΕΔ για το 2014 Το μισό οικογενειακό επίδομα από τον ΟΑΕΔ θα πάρουν οι δικαιούχοι για το 2014 και μετά από το φετινό επίδομα δεν θα ξαναδοθεί πλέον αφού καταργείται μαζί με το το επίδομα μητρότητας και το επίδομα στράτευσης από 1η Ιουλίου 2014 λόγω της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών.