oaednews

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Τι γίνεται με το πρόγραμμα & τους δικαιούχους

Πολλά ερωτήματα διατυπώνονται τελευταία σχετικά με «καθυστερήσεις που παρατηρούνται  στα προγράμματα «Κοινωνικού Τουρισμού» του ΟΑΕΔ».
Ο γενικός «κανόνας» των προηγούμενων ετών έλεγε ότι οι δημόσιες προσκλήσεις έβγαιναν μεταξύ Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου και τα οριστικά αποτελέσματα ανακοινώνονταν μέσα στον Μάρτιο.
Φέτος όμως υπάρχει μια διαφοροποίηση. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την τελευταία δημόσια πρόσκληση το πρόγραμμα «Κοινωνικού Τουρισμού» του ΟΑΕΔ του 2017 έχει πάρει χρονική παράταση καθώς μέχρι την 25η.03.2018 δικαιούνται οι πάροχοι να καταθέσουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής. Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται ότι το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί κατά το διάστημα από 26.04.2017 έως 25.04.2018.

Στο εδώλιο η Λυδία Κονιόρδου για μη καταβολή αποζημίωσης σε εργαζόμενη

Στο εδώλιο του Γ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας βρέθηκε η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της καταβολής μέρους αποζημίωσης απόλυσης. Η υπόθεση τοποθετείται στο 2011, όταν η δημοφιλής ηθοποιός βρισκόταν στο «τιμόνι» της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Δεσμοί».

Τζίμης Πανούσης - Νεοέλληνας

...Μαράθηκε η λουλουδιασμένη ιτιά
και ψήλωσε η κοντούλα λεμονιά.
στα Σάλωνα δε σφάζουνε αρνιά
δεν πάει το παπάκι στην Ποταμιά...