oaednews

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Η φάρσα της Ελληνοφρένειας στους Κύπριους βουλευτές!

Η Ελληνοφρένεια πήρε τηλέφωνο τους Κύπριους βουλευτές μεταφέροντας την αγανάκτηση του Αντώνη Σαμαρά που ψηφίσαν ΟΧΙ. Οι απαντήσεις όλων των Κύπριων βουλευτών ήταν αποστομωτικές και προκαλούν γέλιο αλλά και πολύ μεγάλο προβληματισμό για τους Έλληνες πολιτικούς.

Επιφυλάχθηκε η Ολομέλεια του ΣτΕ για τους ομολογιούχους


Το καλοκαίρι αναμένεται η απόφαση

Σε μαραθώνια συνεδρίαση οκτώ ωρών ενώπιον της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, 27 δικηγόροι αγόρευσαν για το «κούρεμα» (PSI) των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου που έγινε τον Μάρτιο του 2012,

Νέο καθεστώς διαμόρφωσης του κατώτατου μισθού

ΕΠΕΙΤΑ από 38 χρόνια συνδιαμόρφωσης του κατώτατου μισθού μέσω κοινωνικού διαλόγου μεταξύ εκπροσώπων εργοδοτών και εργαζομένων η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας προχωρά στην πλήρη ανατροπή του θεσμού διαμόρφωσης του κατώτατου μισθού. Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης έως το τέλος Μαρτίου αναμένεται να θεσμοθετήσει το μηχανισμό καθορισμού του κατώτατου μισθού και ημερομισθίου, όπου την τελική απόφαση θα λαμβάνει πλέον η εκάστοτε κυβέρνηση. Η πράξη υπουργικού συμβουλίου θα τεθεί σε πλήρη ισχύ από την 1η Απριλίου.