oaednews

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

«Ψυχοκοινωνικοί Κίνδυνοι στην Εργασία»

Το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, σας προσκαλεί σε ημερίδα με θέμα: «Ψυχοκοινωνικοί Κίνδυνοι στην Εργασία»

Ρέππας: Θα μειωθούν οι αξιωματούχοι, όχι το προσωπικό


«Πρέπει να μειώσουμε το κράτος, όπως γίνεται παντού, αλλά να το μειώσουμε με έναν τρόπο σχεδιασμένο», τόνισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας, αναφερόμενος στο σχέδιο νόμου περί «Αναδιοργάνωσης των υπουργείων και των ΝΠΔΔ», που κατατέθηκε πριν δύο ημέρες στη Βουλή. Στο εν λόγω σχέδιο νόμου προβλέπεται μείωση στις υπηρεσιακές μονάδες ένδεκα υπουργείων, σε ποσοστό περίπου 40%.

Το "Κίνημα των Ανέργων" στις βουλευτικές εκλογές

Το "Κίνημα των Ανέργων" ανακοίνωσε και επίσημα ότι κατεβαίνει στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.
Σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπός του, Γαβριήλ Αβραμίδης απευθύνθηκε στους ανέργους όλης της χώρας και άλλα κοινωνικά στρώματα, που πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση, και τους ζήτησε να συσπειρωθούν και να συγκροτήσουν ένα κοινό μέτωπο, με στόχο την κατάρτιση ψηφοδελτίων και την είσοδο του σχήματος στη Βουλή.

Paulo Nogueira Batista:το φάρμακο που επιλέχθηκε για την Ελλάδα προκαλεί θάνατο, δεν προσφέρει ζωή

 Άρθρο-σοκ του Μιχ. Ιγνατίου
Πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ανακουφίστηκαν ακούγοντας την είδηση ότι και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο -μετά την Ευρωπαϊκή Ενωση- συμφώνησε να εγκρίνει τα νέα δάνεια για τη χώρα μας, που αυξάνουν το χρέος σε ασύλληπτα ύψη.

Στροφή στην καλλιέργεια της γης για πάνω από ένα εκατ. Έλληνες


Η κρίση και η ανεργία έχει αναγκάσει πολλούς Έλληνες να γυρίσουν πίσω στα χωριά τους και να ασχοληθούν με την καλλιέργεια της γης.