oaednews

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Αδυναμία προσέλευσης των εργαζομένων στην εργασία τους εξαιτίας άσχημων καιρικών συνθηκών

Η σφοδρή χιονόπτωση και τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν και συνεχίζουν να πλήττουν μεγάλο μέρος της χώρας. Προς τούτο έχουν εκδοθεί και από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας γενικές οδηγίες για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των κατοίκων όλης της χώρας, αλλά και ιδιαίτερα των περιοχών που πλήττονται εντονότερα από τα φαινόμενα κακοκαιρίας, με έμφαση στα μέτρα προστασίας εξαιτίας της διακοπής των μετακινήσεων ή της σημαντικής και κυρίως επικίνδυνης επιβάρυνσής τους.

'Ας ξαναβρούμε ο ένας τον άλλο" Από τη θεατρική ομάδα της ΠΕΥ ΟΑΕΔ

Συνάδελφοι,


Εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας που παρουσίασε η θεατρική παράσταση "Ας ξαναβρούμε ο ένας τον άλλον" από τη θεατρική ομάδα της ΠΕΥ ΟΑΕΔ, καθώς και του γεγονότος ότι πολλοί συνάδελφοι δε στάθηκε δυνατό να την παρακολουθήσουν, σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθούν δύο επιπλέον  παραστάσεις  στις 8 και 9 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20:00,  στο θέατρο Κάτω από την Γέφυρα, στην  Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου.  Για την παρακολούθηση της παράστασης δεν απαιτείται να προηγηθεί κράτηση.

Ημερολόγιο Εργασιακού Συμβούλου


Κοιτώντας πίσω, βλέπω σαν σήμερα την πρώτη μου μέρα στον ΟΑΕΔ, 01/01/2000.


Απερίγραπτη χαρά αλλά και αγωνία για το καινούριο.


Εργασιακός Σύμβουλος στον ΟΑΕΔ. Ένας καινούριος ρόλος στον Οργανισμό.
Μια ομάδα νέων παιδιών με όνειρα και την προσδοκία να αλλάξουν τα δεδομένα στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης. Να είναι εκεί να υποδεχτούν, να ακούσουν, να υποστηρίξουν

Πριν από 20 χρόνια.

Σαν σήμερα πριν από 20 ακριβώς χρόνια  πέρασε τις πόρτες του ΟΑΕΔ η πρώτη γενιά των Εργασιακών Συμβούλων. Νέα παιδιά, με όρεξη για προσφορά.
Νέα εποχή, Νέος ΟΑΕΔ, Νέα στρατηγική και τότε σαν να μη πέρασε μια μέρα. γχ
Καλή συνέχεια και καλή δύναμη για το υπόλοιπο των 20 χρόνων, στους εναπομείναντες από τους 250 τότε νεοπροσληφθέντες συναδέλφους.