oaednews

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Βρήκαν δουλειά!

Κι όμως, στην Ελλάδα της κρίσης και της ανεργίας συνέβη κι αυτό. Βρήκαν δουλειά ακριβώς πάνω στο αντικείμενο που σπούδασαν, πριν ακόμη αποφοιτήσουν.

Έρχεται νομοσχέδιο για τον ΟΑΕΔ το επόμενο δεκαπαενθήμερο

Την κατάθεση νομοσχεδίου- εντός του επόμενου δεκαπενθήμερου- που θα ρυθμίζει θέματα του νέου ΟΑΕΔ προανήγγειλε από την Ολομέλεια ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου που κυρώνει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου την παράταση λειτουργίας της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής για εκκαθάριση του ΟΕΚ- ΟΕΕ (Οργανισμοί Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας).

Νόαμ Τσόμσκι: "Αυτές είναι οι δέκα τεχνικές για να σας ελέγχουν το μυαλό"


Ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι, αναλύει τις δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Ν.Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και του κέρδους.
1. Η τεχνική της διασκέδασης

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ

Επίκαιρη ερώτηση για την ανεργία θα καταθέσει η ΔΗΜΑΡ, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, που συνεδρίασε για πάνω από 2,5 ώρες.
Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, στη ΔΗΜΑΡ θεωρούν...