oaednews

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Στάση Εργασίας και απεργιακή συγκέντρωση από την ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 στις 11 το πρωἰ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΔΕΔΥ
Η κυβέρνηση και η τρόικα, παρά  την ομολογία τους για την αποτυχία της αντιλαϊκής μνημονιακής πολιτικής, συνεχίζουν  και εντείνουν τη νέα βάρβαρη επίθεσή τους σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Πρόσληψη, τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Τουριστικές Επιχειρήσεις Τορώνης Δημοτική Α.Ε., που εδρεύει στη Συκιά Χαλκιδικής.

Πρόσληψη, τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Τουριστικές Επιχειρήσεις Τορώνης Δημοτική Α.Ε., που εδρεύει στη Συκιά Χαλκιδικής.

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) ατόμων

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Μεταμόρφωσης, που εδρεύει στη Μεταμόρφωση.

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα ένα (51) ατόμων

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα ένα (51) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Στη ζώνη πυρός .... o ΟΑΕΔ

Επιμένουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ΟΑΕΔ στην ζώνη του πυρός, παρά της περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Απασχόλησης  στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Εφημερίδας Έθνος ο ΟΑΕΔ μπαίνει στο ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ  των  50 φορεών που θα ενταχθούν σε προγράμματα ανασυγκρότησης, συγχωνεύσεων ομοειδών φορέων, καταργήσεων, ακόμα και αποκρατικοποιήσεων. Ανάμεσα στου 50 φορείς της γενικής κυβέρνησης που θα μπουν στην επικίνδυνη ζώνη μέχρι το τέλος του 2011 είναι και  ο ΟΑΕΔ.