oaednews

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Τα "έψαλλαν" στη Διοικήτρια του ΟΑΕΔ τα παιδιά του παιδικού σταθμού

Τα "έψαλλαν" στη Διοικήτρια του Οργανισμού τα παιδιά του παιδικού σταθμού των Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ. Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, όπως κάθε χρόνο, τα παιδιά του παιδικού σταθμού των Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ επισκέφθηκαν τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ και  είπαν τα κάλαντα.Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, πολλά χαμόγελα και πολλές ευχές. Χρόνια πολλά και του χρόνου.


O προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Πρέβεζας Δημήτρης Κώτσης στον Prisma 91,6

Ο προιστάμενος του ΟΑΕΔ Πρέβεζας κ Δημήτρης Κωτσης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Prisma 91,6 και μίλησε για τα προγράμματα και τις δράσεις του ΟΑΕΔ οι οποίες είναι σε εξέλιξη για την ενίσχυση των ανέργων και των επιχειρήσεων.
Ο κ Κώτσης σημείωσε ότι στα πλαίσια της εξωστρέφειας του οργανισμού γίνεται μια προσπάθεια ενημέρωσης των ανέργων και των επιχειρήσεων ενώ θα γίνουν συνεργασίες με τοπικούς φορέις όπως το επιμελητήριο, σωματεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα και ΜΜΕ. Θα οργανωθούν ημερίδες και ενημερώσεις και θα βγει ο οργανισμός ακόμη περισσότερο στην κοινωνία.
Αναφέρθηκε αναλυτικά στο ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 4000 ατόμων στο χώρο της υγείας, το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 10000 ανέργων ηλικία 30-49 ετών, και τις υπόλοιπες δράσεις της υπηρεσίας.
Ακούστε το απόσπασμα:

" Το δέντρο των ευχών" από τη 2η ΕΠΑΣ Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, οι μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί της 2ης ΕΠΑ.Σ. Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν Χριστουγεννιάτικη Γιορτή με θέμα: " Το δέντρο των ευχών".
Στη γιορτή μας θα παραβρεθούν  ως επίσημοι προσκεκλημένοι: 1. Ο Ξενώνας Ασυνόδευτων Ανηλίκων(προσφυγόπουλων) Θεσσαλονίκης, "ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ" και 2. η Πρότυπη Βιοτεχνική Μονάδα Λακκιάς(Π.Β.Μ.Λακκιάς) - ΟΑΕΔ.