oaednews

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

«Βολές» Μιχελάκη για ΟΑΕΔ

«ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Με 1,5 εκατομμύρια ανέργους ο ΟΑΕΔ να έχει απορροφητικότητα από το ΕΣΠΑ 8,5%» έγραψε ο Γιάννης Μιχελάκης στον λογαριασμό του στο twitter.

Τριτοκοσμικό σκηνικό: Στο 29% η ανεργία εντός του 2013 - Παιδιά απολυμένων γονέων λιποθυμούν από την πείνα

Εφιαλτικές προβλέψεις όχι μόνο για το μέγεθος της ανεργίας, αλλά και για την διάρκειά της η οποία θα πάρει ....δεκαετίες για να "εξημερωθεί", έγιναν από τον επιστημονικό διευθυντή της ΙΝΕ ΓΣΕΕ Σάββα Ρομπόλη.Την ίδια στιγμή παιδιά λιποθυμούν από την πείνα καθημερινά.

Τον δρόμο του αγώνα τον δείχνει το Λασίθι


Η κατάληψη της Εφορίας θα συνεχιστεί και την Τετάρτη 13/3… Στόχος μας είναι να φτάσει ξεκάθαρα και δυνατά στην κυβέρνηση το μήνυμα της αποφασιστικότητάς μας… Αποτελεί επιπλέον, μέρος της απόφασής που πάρθηκε την Παρασκευή για στάση πληρωμών…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΥ ΟΑΕΔ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι,

Κατατέθηκε χθες στη βουλή το ν/σ του Υπουργείου Εργασίας χωρίς να αποσυρθούν οι διατάξεις που αφορούν τους υπαλλήλους των ασφαλιστικών φορέων και των εποπτευόμενων από το υπουργείο ΝΠΔΔ, δηλαδή και τον ΟΑΕΔ. 
Πλέον καθίσταται σαφές ότι σκοπός της Τρόικας, της Κυβέρνησης και του Υπουργείου  είναι η ποινικοποίηση της εργασίας.  Η  ποινικοποίηση της απλής αμέλειας των δημοσίων υπαλλήλων έχει προφανή στόχο την ενοχοποίηση   και την απομάκρυνση-απόλυσή τους με την «ιδιότητα» του επίορκου.  Οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι ευθύνονται για όλα τα δεινά της χώρας, πρέπει τώρα να απολυθούν  και ως επίορκοι…..