oaednews

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Εκτος ΔΣ ΟΑΕΔ έβγαλε η ΓΣΕΕ στέλεχος του ΠΑΜΕ



ΠAME
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  ΜΕΤΩΠΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΠΑΜΕ 

Ανοιχτή επιστολή προς τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων

Το προεδρείο της ΓΣΕΕ με πρωτοφανή απόφαση χωρίς να έχει συγκληθεί κανένα συνδικαλιστικό όργανο, επιδιώκει να πετάξει εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ, το συνδικαλιστικό στέλεχος της ΔΑΣ που συμμετέχει ως ένας από τους εκπροσώπους των εργαζομένων. Η τοποθέτηση των δυνάμεων της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ πως θα «ξηλώσουν κάθε φωνή» που αντιπαρατίθεται και διαφωνεί με τη γραμμή και τις αποφάσεις τους, ξεκινά από τον ΟΑΕΔ, καθώς επιχειρούν να πετάξουν εκτός του ΔΣ τη δεύτερη συνδικαλιστική δύναμη που εκφράζει σήμερα δεκάδες σωματεία και δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Ανακοίνωση Δημοσιουπαλληλικής Ενότητας ΠΑΜΕ ΟΑΕΔ


ΕΚΛΟΓΕΣ  ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

                    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ   ΕΝΟΤΗΤΑ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Στις 17-12-2018  ψηφίζουμε για ανάδειξη αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια του Οργανισμού.
Στα Υπηρεσιακά Συμβούλια συμμετέχουν οι 2 αιρετοί(2 για τους μόνιμους και 2 για τους ΙΔΑΧ), που θα εκλέξουμε και οι 3 αρχαιότεροι  Δ/ντές του ΟΑΕΔ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου την Τρίτη 18 Δεκέμβρη 2018 στις 12.π.μ. στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ με θέμα :
1.    Ο προϋπολογισμός του  ΟΑΕΔ
2.    Η μεθοδευμένη προσπάθεια από το προεδρείο της ΓΣΕΕ αποκλεισμού στελεχών του ΠΑΜΕ και μελών της Διοίκησης της ΓΣΕΕ,  από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ.