oaednews

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Νέο ΔΣ στο ΤΑΠ ΟΑΕΔ

Συγκροτήθηκε στα Τρίκαλα την Παρασκευή 22/2 το νέο ΔΣ του ΤΑΠ ΟΑΕΔ:

Πρόεδρος: Πριναράκης Μανώλης
Αντιπρόεδρος: Μπολόφη Άννα
Γ.Γραμματέας: Στασού Μόσχα
Ταμίας: Παντελιάς Δημήτριος
Αν. Γραμματέας: Παπασωτηρίου Σταύρος
Αν. Ταμίας: Τοπάλογλου Γιώργος
Μέλη: Θεοτόκογλου Γαβριήλ, Καρατζάς Αθανάσιος,  Κολιόπουλος Ηλίας, Κώστογλου Ανέστης, Ρέππας Ιωάννης.

Κινητοποίηση για τον 13ο – 14ο μισθό και για τα Β.Α.Ε. Τρίτη 5 Μαρτίου 2019, ώρα 12.30 μ.μ., Υπουργείο Οικονομικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κινητοποίηση για τον 13ο – 14ο μισθό και για τα Β.Α.Ε.Τρίτη 5 Μαρτίου 2019, ώρα 12.30 μ.μ.,
Υπουργείο Οικονομικών
Μετά την άρνηση του Υπουργού Οικονομικών να συναντηθεί με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (αίτημα που εκφράστηκε εγγράφως εδώ και ένα μήνα, αλλά και κατά την πρόσφατη κινητοποίησή μας στις 6 Φεβρουαρίου 2019 για τα Β.Α.Ε.) για τα ζητήματα του 13ου και του 14ου μισθού και των Β.Α.Ε., η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε νέα κινητοποίηση για την Τρίτη 5 Μαρτίου στο Υπουργείο Οικονομικών.
Διεκδικούμε:
  1. Χορήγηση του 13ου και του 14ου μισθού από 01/01/13 σε όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους με πολιτική απόφαση της κυβέρνησης.

Ανακοίνωση σχετικά με κοινοποίηση δήδεν αποτελεσμάτων της δήθεν αξιολόγησης

Η Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση, που έχει εξαγγελθεί από την ΑΔΕΔΥ και συμμετέχει και η Ομοσπονδία μας δεν έχει ανασταλεί. Κανένας από τους λόγους προκήρυξης της απεργία αυτής δεν έχει αρθεί.

Παράταση μέχρι το τέλος του 2019 για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας



Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, 24ωρη απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, την οποία στήριξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., για τα ΒΑΕ και για το επίδομα επικίνδυνης κι ανθυγιεινής εργασίας .
Κατά τη συνάντηση που έγινε μεταξύ μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της  ΠΟΕ-ΟΤΑ, μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Στέργιου Πιτσιόρλα, ο Υπουργός, δεσμεύθηκε ότι θα ψηφιστεί άμεσα νομοθετική ρύθμιση στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας με την οποία θα παρατείνεται η καταβολή του επιδόματος επικίνδυνης και Ανθυγιεινής εργασίας, ως έχει, για ακόμη 14 μήνες.