oaednews

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για την στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους με 1. Στήριξη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών ανέργων και νέων επιχειρηματιών 2. Στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων τους μέσω δράσεων συμβουλευτικής κ.α


Το πρόγραμμα "Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για την στήριξη της επιχειρηματικότητας των επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους, μέσω δράσεων συμβουλευτικής και κατάρτισης καθώς και στήριξης της απασχόλησης σε περιοχές που υφίστανται τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης" περιλαμβάνει 2 δράσεις :

ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ!


Υπολόγισαν λάθος την ανεργία στον Προϋπολογισμό του 12!

Από την εφαρμογή του προϋπολογισμού του 2011 εξαρτάται αν θα ληφθούν νέα μέτρα, ωστόσο αυτός ξεκινά με λάθη..

Η ανεργία έχει "ξεφύγει" απειλώντας να τινάξει στον αέρα τον προϋπολογισμό του 2012!

Από την εφαρμογή του προϋπολογισμού του 2011 εξαρτάται αν θα ληφθούν νέα μέτρα, ωστόσο αυτός ξεκινά με λάθη, αλλά και με αυξημένους φόβους ότι είναι καταδικασμένος λόγω... υπεραισιοδοξίας...

Αναζητούν εργασία μέσω Facebook


Σημαντικό εργαλείο στην αναζήτηση εργασίας αποτελεί και η χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης (social media), και συγκεκριμένα των επαγγελματικών δικτύων, καθώς η χρήση τους αυξάνει τις πιθανότητες εύρεσης εργασίας.

Ασφάλιση ανέργων και το 2012


Σε προγράμματα στήριξης της απασχόλησης, που έως τώρα έχουν ελάχιστη αποδοτικότητα, καταφεύγει το υπουργείο Εργασίας, ως αντίδοτο στη ραγδαία αύξηση της ανεργίας.

Πολυετή βαρυχειμωνιά προβλέπουν 30 οικονομολόγοι

ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Θα περάσουν χρόνια έως ότου η Ελλάδα και οι υπόλοιπες χώρες της περιφέρειας της ευρωζώνης καταφέρουν να ορθοποδήσουν από την ύφεση ή την υποτονική ανάπτυξη, την υψηλή ανεργία και τα ελλείμματα.