oaednews

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Αντίστροφη μέτρηση για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την ενεργοποίηση του φετινού προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού από τον ΟΑΕΔ.
 
Η κοινή υπουργική απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και πλέον η διοίκηση του ΟΑΕΔ έχει έναν μήνα στη διάθεσή της για να βγάλει τη Δημόσια Πρόσκληση του προγράμματος.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όσοι συγκεντρώσουν τα περισσότερα μόρια, θα πάρουν στα χέρια τους τα «ηλεκτρονικά κουπόνια» που θα εξασφαλίζουν πενθήμερες διακοπές με σημαντική έκπτωση.

Ανακοίνωση-Δελτίο Τύπου ΟΥ ΟΑΕΔ για Αξιολόγηση



Με αριθμό 1552-12/6/2014 δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η Υπουργική Απόφαση που ρυθμίζει με ειδικές διατάξεις το ζήτημα της αξιολόγησης των αποσπασμένων δημοσίων υπαλλήλων στα γραφεία των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο γραφείο του Έλληνα Επιτρόπου, στα γραφεία των κομμάτων, στην ΑΔΕΔΥ και στο Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ.   Με τις διατάξεις αυτές και κατά παρέκκλιση του νόμου 4250/2014 , που ο ίδιος ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εισηγήθηκε και ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, οι αποσπασμένοι υπάλληλοι φαίνεται να εξαιρούνται από την υποχρεωτικότητα της ποσόστωσης που ξεκάθαρα ορίζει ο νόμος για τους λοιπούς δημοσίους υπαλλήλους.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν:

Ανακοίνωση Θεατρικής ομάδας ΠΕΥ ΟΑΕΔ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Π.Ε.Υ. ΟΑΕΔ

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Π.Ε.Υ. στο πλαίσιο του πολιτιστικών του δράσεων, σας προσκαλεί, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην παράσταση της Θεατρικής μας Ομάδας, η οποία παρουσιάζει το επίκαιρο κωμικό παραμύθι του Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Neil Simon:“ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ FOOLS
Η παράσταση είναι ένας γλυκόπικρος κωμικός στοχασμός πάνω στο φόβο της ενηλικίωσης και την ανάγκη των ανθρώπων να πιστεύουν σε κάτι άλλο πέρα από τον εαυτό τους!!!