oaednews

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

125 Προσλήψεις στον ΟΑΕΔ με το πρόγραμμα 55-67

125 ανέργους  θα προσλάβει ο ΟΑΕΔ με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα επιχορήγησης για την απασχόληση 8.500 μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών. Συγκεκριμένα η πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση ΙΔΟΧ  και θα περιλαμβάνει 100 ΠΕ , 15 ΤΕ και 10 ΔΕ.

Νέα ΠΝΠ για αναστολή συμβάσεων εργασίας

Την αναστολή συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων σε επιχειρήσεις που πλήττονται σημαντικά για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο προβλέπει η νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου - ΠΝΠ - που δημοσιεύθηκε. Παράλληλα όπως είχε γράψει το Dikaiologitika News το πρόγραμμα ΣΥΝ - ΕΡΓΑΣΙΑ θα αφορά όλους τους εργαζόμενους που έχουν προσληφθεί χωρίς όριο στην ημερομηνία πρόσληψης

ΠΟΕ ΟΤΑ: Να ανακληθούν οι απολύσεις στους παιδικούς σταθμούς των δήμων Αλίμου και Περιστεριού

Να ανακληθούν άμεσα οι απολύσεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς των δήμων Αλίμου και Περιστεριού
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις μαζικές απολύσεις εργαζομένων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς των Δήμων Αλίμου και Περιστερίου.
Μέσα στον Αύγουστο και μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, οι Δήμαρχοι Αλίμου Κονδύλης Ανδρέας και Περιστερίου Παχατουρίδης Ανδρέας, στέλνουν «μπιλιετάκια» απόλυσης στους εργαζόμενους των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών που εργάζονται μέσω του προγράμματος Ε.Σ.Π.Α., αρνούμενοι να ανανεώσουν τις συμβάσεις τους, όπως γίνεται κάθε χρόνο τα τελευταία τουλάχιστον δέκα (10) χρόνια!!!