oaednews

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Αποτελέσματα διαγωνισμού ζωγραφικής "τα παιδιά μας ζωγραφίζουν" της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας



Συνάδελφοι/σες.  
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα του  διαγωνισμού ζωγραφικής που προκήρυξε η Ένωσή μας «τα παιδιά μας ζωγραφίζουν». Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ τις μικρές και τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι συμμετείχαν με τις ζωγραφιές τους στην Πρωτοχρονιάτικη δράση του συλλόγου μας με θέμα το χαμόγελο του παιδιού.
Παραλάβαμε ζωγραφιές γεμάτες αγάπη, φαντασία, αισιοδοξία και πάνω από όλα χρώμα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που με την συμμετοχή τους μας έβαλαν έστω και για λίγο, (παρατηρώντας τις ζωγραφιές τους), μέσα στον κόσμο τους. Ένα κόσμο απλό, γεμάτο αγάπη, ένα κόσμο που όλοι είναι ίσοι, που τελικά μας  χωράει όλους. 
Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν θα δοθεί συμβολικό αναμνηστικό δώρο από την Ένωσή μας και στα τρία πρώτα από ένα βιβλίο προσαρμοσμένο στην ηλικία τους.

1ο βραβείο  η μικρή Μαρία 
2ο βραβείο η μικρή Χριστιάνα
3ο βραβείο η μικρή Μαρκέλλα 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                               Η Γενική Γραμματέας

Μπαζιάνας Γεώργιος                                                                    Μακρή Κλεονίκη


Το πρώτο βραβείο
 Το δεύτερο βραβείο
 Το Τρίτο βραβείο

Απόφαση - βόμβα για νέα δώρα 250 και 300 ευρώ στο Δημόσιο



Η τελευταία απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου στρώνει τον δρόμο για επαναφορά των δώρων στους συνταξιούχους και τους μισθωτούς του Δημοσίου, πλην όμως αρκετά ψαλιδισμένων, με ποσά ακόμα και της τάξης των 250 και 300 ευρώ.
Όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», η απόφαση του Ανώτατου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου έκρινε πως ορθά καταργήθηκαν τα δώρα ύψους 800 ευρώ στις συντάξεις άνω των 2.500 ευρώ, κρίνοντας παράλληλα πως ούτε από την εγχώρια, ούτε και από τη διεθνή νομοθεσία κατοχυρώνεται συγκεκριμένο ύψος δώρων.