Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Έκτακτη σύνοδος κορυφής την Πέμπτη στις Κάννες

Έκτακτη σύνοδος κορυφής χωρών της Ευρωζώνης θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11.30 το πρωί στις Κάννες σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. 

Υπεγράφη η διενέργεια διαγωνισμού της εθνικής σχολής δημόσιας διοίκησης και αυτοδιοίκησηςΥπεγράφη από τον Υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ντίνο Ρόβλια η απόφαση διενέργειας ανοιχτού διαγωνισμού για 80 σπουδαστές της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Προσλήψεις 363 εποχικών σε υπηρεσίες της ΔΕΗ Α.Ε.


Σε συνολικά τριακόσιες εξήντα τρεις (363) προσλήψεις εποχικού προσωπικού προχωράει η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ Α.Ε.). Οι προσλήψεις που παρουσιάζει το Diorismos.gr αφορούν το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας νομού Κοζάνης, το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας νομού Φλώρινας, υπηρεσίες του νομού Ρεθύμνου, τον αυτόνομο Σταθμό Παραγωγής Χίου και την ΔΠΜ-Θ περιοχής Κοζάνης της ΔΕΗ Α.Ε.

FT: Μέσα Δεκεμβρίου το δημοψήφισμα στην Ελλάδα

Για τα μέσα Δεκεμβρίου προσδιορίζουν πήγες του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τους financial times το δημοψήφισμα στην Ελλάδα. 

ΑΔΕΔΥ:Συλλαλητήριο κατά της Ψήφου Εμπιστοσύνης στη Βουλή02/11/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κυβέρνηση, που με την πολιτική της, εδώ και ενάμιση χρόνο έχει στραφεί κατά ολόκληρης της Κοινωνίας,

Ξεκίνησε η συνάντηση στις Κάννες - Απειλούν με την 6η δόση


Τελεσίγραφο στην Ελλάδα να αποφασίσει μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου εάν θέλει να παραμείνει στην ευρωζώνη αναμένεται να δώσουν στον Έλληνα πρωθυπουργό σήμερα στις Κάννες η Άνγκελα Μέρκελ και ο Νικολά Σαρκοζί.

Spiegel: Το θέμα της ανισότητας θίγουν οι διαδηλωτές του «Occupy Wall Street» Οι διαδηλωτές που ζητούν την «κατάληψη της Γουολ Στριτ» θίγουν την καρδιά του προβλήματος, που είναι η ανισότητα.