Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

ΧΑΛΑΡΗΣ: Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΛΛΟΘΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Πρωτόγνωροι οι έλεγχοι που έχει εξαπολύσει το Σ.Ε.Π.Ε σαρώνοντας όλη την Ελλάδα πραγματοποιώντας κοντά στους 50.000 ελέγχους, αριθμός ρεκόρ για την χώρα μας το τελευταίο εξάμηνο.

Ανεργια : Ο τρομος των Ελληνων

Έξι στους δέκα (!) πιστεύει πως θα χάσει την δουλειά του.


Ιδιαιτέρως επιφυλακτική είναι η στάση της κοινωνίαςσχετικά με την αποτελεσματικότητα της συμφωνίας της...

ΣΕΠΕ: Όλο και λιγότεροι στο 8ωρο, περισσότεροι σε εκ περιτροπής εργασία


Μαύρα στοιχεία στην έρευνα για το εννιάμηνο του 2011

Τα μαύρα μαντάτα για την ανεργία όπως αποτυπώνεται στα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. επιβεβαιώνει η έκθεση που δημοσιεύει το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε) για το α΄ εννιάμηνο του 2011.

Η κρίση διαλύει τον εργασιακό «χάρτη»


Η επιδείνωση της ύφεσης αλλάζει δραματικά τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα. Η κατάσταση είναι ζοφερή, όχι τόσο για τους νέους ηλικίας 15 έως 24 ετών, που πλήττονται και αυτό από τηνέλλειψη ακόμη και προσωρινής απασχόλησης, αλλά κυρίως για τις παραγωγικές ηλικίες 30 έως 54 ετών. Μία κατηγορία στην οποία εντάσσονται τουλάχιστον 6 από τους 10 ανέργους. 

ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΥΡΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΠΥΡΓΟΥ
Ορδές ανέργων…

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ"

Το Πανελλήνιο Σωματείο "Πορεία Ζωής", πραγματοποιεί τριήμερο εκδηλώσεων στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, με θέμα την ανεργία, το περιβάλλον και την υγεία.

Προσλήψεις στην ΕΛ.ΑΣ.


Με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου, ανακοινώνεται η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με 25 Ψυχολόγους,

Επιβολή προστίμων για υψηλή ανεργία εξετάζει η Ε.Ε.

Πρόστιμο για το υψηλό ποσοστό ανεργίας ενδέχεται ναεπιβληθεί στην Ισπανία καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει να συμπεριλάβει το συγκεκριμένο δείκτη στα κριτήρια μέτρησης των οικονομικών ανισορροπιώνπου επικρατούν ανάμεσα στα μέλη της.

ΟΑΕΔ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Περισσότεροι από 3000 άνεργοι στο νομό!!!Το αδιαχώρητο παρατηρείται στο υποκατάστημα ΟΑΕΔ της Πρέβεζας λόγω του μεγάλου αριθμού των ανέργων,