oaednews

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Σωπαίνω δε μιλώ - Γιώργος Μιχαήλ


ΥΠΕΣ: «Οδηγός χρήσης μη σεξιστικής γλώσσας στον Δημόσιο Τομέα»!

Πρωτοβουλία για την κατάργηση της χρήσης της σεξιστικής γλώσσας σε έγγραφα του Δημοσίου, αναλαμβάνει το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου θα παρουσιασθεί και η σχετική Έκθεση με τίτλο:
«Οδηγός Χρήσης μη σεξιστικής γλώσσας στο Δημόσιο Τομέα»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 12:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Βασιλίσσης Σοφίας 15.

Απολύθηκε υπάλληλος της Βουλής με πλαστό πτυχίο

Η περίπτωση ενός ακόμα υπαλλήλου της Βουλής που βρέθηκε με προβληματικό κατατεθειμένο πτυχίο έγινε σήμερα γνωστή, με την δημοσιοποίηση της σχετική απόφασης του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση με την οποία ανακλήθηκε ο διορισμός του.

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκπομπή στο Ράδιο oaednews

Αγαπητοί ακροατές του ράδιο oaednews,  σας ενημερώνουμε,  ότι λόγω πρακτικών-τεχνικών  δυσκολιών, η προγραμματισμένη για σήμερα εκπομπή στο διαδικτυακό ραδιόφωνο oaednews αναβάλλεται.

Ιστορίες Διοικητικής τρέλας

Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ



Αρ. Πρωτ. 194 / 7-12-2015
Προς Αν. Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης,
κ. Χριστόφορο Βερναρδάκη

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Με την υπ’ αριθμ. Φ ΟΑΕΔ/368/09/94/11-6-2015  ΚΥΑ,, η οποία δημοσιεύθηκε στο υπ’ αριθμ. 643 /3-7-2015  ΦΕΚ   και  κατόπιν αποφάσεως των συναρμόδιων υπουργών, 2 συνάδελφοι με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ μεταφέρθηκαν με τις προσωποπαγείς τους θέσεις στον ΟΑΕΔ από άλλους φορείς.

Σε συνέχεια της παραπάνω απόφασης οι συνάδελφοι ανέλαβαν υπηρεσία στο ΚΠΑ2 Σάμου με πρακτικό ανάληψης υπηρεσίας 31/7/2015.

Με την υπ’ αρίθμ.  35/23-10-15  πράξη  του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν εγκρίθηκε και επεστράφη ως αθεώρητο χρηματικό ένταλμα πληρωμής ποσού που αντιστοιχούσε στη μισθοδοσία των συναδέλφων, με το σκεπτικό ότι έχει καταργηθεί ο σχετικός νόμος σύμφωνα με το άρθρο 35 παρ. 5  του ν. 4024/2011… .

Χαοτική η κατάσταση στο ΚΠΑ2 Αθήνας