oaednews

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΕΑΠ: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τις σπουδές στη Δημόσια Διοίκηση

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.
Για να υποβάλετε αίτηση πατήστε εδώ.
Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με την απόφαση της υπ’ αριθ. 370/21-02-2018 Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Α.Π, προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19 το νέο προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δημόσια Διοίκηση» με εξαμηνιαίες θεματικές ενότητες και έναρξη σπουδών για το χειμερινό εξάμηνο τον Οκτώβριο του 2018 και για το εαρινό εξάμηνο τον Μάρτιο του 2019.

2 ευρώ προμήθεια από τις τράπεζες για παράβολο 3 ευρώ!

Σε σοβαρή καταγγελία κατά των τραπεζών ότι επιβαρύνουν τους άνεργους και τους συμβασιούχους που υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για την Προκήρυξη 3Κ/2018 και όχι μόνο με υπέρογκη προμήθεια προχωρούν μέσω της aftodioikisi.gr, υποψήφιοι της συγκεκριμένης προκήρυξης.

ΥΠ.Δ.Α.: “Τα υλοποιούμενα έργα για το ψηφιακό δημόσιο και κράτος”

Στην έναρξη των εργασιών του «2ου Συνεδρίου του Ελληνικού Φόρουμ για το Ψηφιακό Μέλλον» του ΤΕΕ, συμμετείχε η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, παρουσιάζοντας τη στρατηγική του Υπουργείου της, στα πλαίσια των υλοποιούμενων προγραμμάτων προς την αναδυόμενη ψηφιακή εποχή.
Η κα. Γεροβασίλη, αρχικά, στάθηκε στα σημαντικά βήματα, που έχει “διανύσει” το ΥΠ.Δ.Α. προς αυτήν την κατεύθυνση:  
  • Ηλεκτρονική διακυβέρνηση
  • Ενιαία ψηφιακή αγορά
  • Ανοιχτή και συμμετοχική διακυβέρνηση
  • Ανοιχτά δεδομένα
  • Eνδυνάμωση των ψηφιακών δεξιοτήτων

1.000 προσλήψεις στην ΔΕΗ Α.Ε.

Το μεγαλύτερο μπαράζ προσλήψεων σε όλη την Ελλάδα, που έχει γίνει ποτέ από επιχείρηση του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ετοιμάζει αυτή την περίοδο η ΔΕΗ.
Απομένει μόνο η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) για να βγουν στον «αέρα» προκηρύξεις συνολικά 1.000 θέσεων, σύμφωνα με αποκλειστική δήλωση στο workenter της διευθύντριας Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης (ΔΑΝΠΟ) της ΔΕΗ, κ. Αριάδνης Αντωνιάδου.

Κοινός αγώνας για μια ζωή χωρίς φτώχεια, πόλεμο, ρατσισμό και φασισμό. 17 Μάρτη: Συλλαλητήριο, 3:00 μ.μ., στην Ομόνοια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κοινός αγώνας για μια ζωή χωρίς φτώχεια, πόλεμο, ρατσισμό και φασισμό
17 Μάρτη: Συλλαλητήριο, 3:00 μ.μ., στην Ομόνοια
Στις 17 Μάρτη διαδηλώνουμε σε πολλές πόλεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Απαιτούμε να σταματήσουν οι απάνθρωπες πολιτικές «αποτροπής» της προσφυγιάς, που στοιχίζουν καθημερινά δεκάδες ανθρώπινες ζωές προσφύγων που πνίγονται στο Αιγαίο και στην ανοιχτή θάλασσα ανάμεσα σε Λιβύη και Ιταλία. Διαδηλώνουμε με στόχο την ακύρωση των αντιμεταναστευτικών πολιτικών, τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των προσφύγων, τη μεταφορά τους από τα επικίνδυνα hot-spot του Αιγαίου στην ενδοχώρα και τη στέγασή τους σε διαμερίσματα.

Η πρώτη νίκη απέναντι στην τροπολογία Γεροβασίλη Δεκτή η προσφυγή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η πρώτη νίκη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απέναντι στην τροπολογία Γεροβασίλη
Δεκτή η προσφυγή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Αντικατοπτρισμοί... Πρόσκληση από τον συνάδελφο Μπάμπη Τάσιο