oaednews

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Τα πάνω... κάτω στον ΟΑΕΔ

Τα πάνω … κάτω επιχειρεί να φέρει η νέα διοικήτρια του ΟΑΕΔ, κ. Μαρία Καραμεσίνη, στον τομέα δράσης της.
Σύμφωνα με πληροφορίες είναι σχεδόν έτοιμο το σχέδιο λειτουργικής αναδιοργάνωσης του οργανισμού, και τα νέα προγράμματα απασχόλησης θα μπορούν να μπουν σε τροχιά υλοποίησης, ενώ παράλληλα «ξεσκονίζονται» όλα τα κοινωνικά επιδόματα ενόψει της αύξησης του κατώτατου μισθού κατά 10% από την 1η Οκτωβρίου του 2015.

Πιο αναλυτικά:1. Το σχέδιο λειτουργικής ανασυγκρότησης η διαμόρφωση του οποίου επιχορηγείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, περιλαμβάνει την επιμόρφωση του προσωπικού, τη σύσταση μονάδων ελέγχου με στόχο τη βελτίωση της διαχειριστικής αξιοπιστίας, τη δημιουργία μίας επιτελικής ομάδας σχεδιασμού – ελέγχου, την ενίσχυση της διαφάνειας και την ενίσχυση της διαφάνειας.

Το τέλος μιας τραυματικής διαθεσιμότητας μιας εκπαιδευτικού

Home Editors Κατερίνα Αντωνίου – Η μεγάλη, πλην με πολλά ερωτηματικά επιστροφή στη δουλειά Κατερίνα Αντωνίου – Η μεγάλη, πλην με πολλά ερωτηματικά επιστροφή στη δουλειά


`Οταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο θεός γελάει, λέει ο σοφός λαός μας. Μόνο που σήμερα θα έπρεπε να προσθέσουμε, “όταν ο Έλληνας κάνει προγραμματισμό ζωής, η εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση γελάει”. Έτσι ένιωσα δύο χρόνια σχεδόν πριν όταν βρέθηκα ξαφνικά μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου εκτός εργασίας, σε διαθεσιμότητα.