oaednews

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ειδική τιμή για υπαλλήλους ΟΑΕΔ για σεμινάριο προετοιμασίας σε εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ

                                                                                                 Τρίτη, 5/10/2016

                                                                                                 Α.Π.48


Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, σας ενημερώνουμε ότι ο ΕΟΠΠΕΠ ανακοίνωσε το πρόγραμμα εξετάσεων για τους Εκπαιδευτές Ενηλίκων. Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.eoppep.gr.(αναφέρονται όλες οι προϋποθέσεις, οι ημερομηνίες των εξετάσεων, καθώς και η ημερομηνία 10η Οκτωβρίου που είναι καταληκτική για την κατάθεση των δικαιολογητικών και της αίτησής σας στο μητρώο του ΕΟΠΠΕΠ).

Ειδική τιμή για υπαλλήλους ΟΑΕΔ στην παιδική σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από επικοινωνία που είχαμε με την παιδική Σκηνή Κάρμεν  Ρουγγέρη (Θέατρο Κιβωτός, Πειραιώς 115, Αθήνα), εξασφαλίσαμε έκπτωση εισόδου, (όπως και πέρυσι)   από 12 ευρώ στα 8 ευρώ, για όλους τους εργαζόμενους του Οργανισμού και τα μέλη των οικογενειών τους.
Η έκπτωση θα γίνεται με την επίδειξη της ταυτότητας ελεγκτή ή της κάρτας εισόδου στο ΣΕΠΑ.

Για το ΔΣ 

Ο Πρόεδρος   Ο Γ. Γραμματέας 

Μακράκης Γ.     Καραούλης Γ.



ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ

Δημόσιο: Συνεχίζεται η μείωση του προσωπικού -Εργαζόμενοι ανά υπουργείο

Διατηρούνται τάσεις μείωσης του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του Μητρώου Ανθρωπίνου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου. Συγκεκριμένα για τον Αύγουστο του 2016, οι τακτικοί δημόσιοι υπάλληλοι ανέρχονται σε 564.729 εργαζόμενους, καταγράφοντας μείωση κατά 90 υπαλλήλους συγκριτικά με το αντίστοιχο σύνολο του Ιουλίου και 1.827 από τις αρχές του χρόνου.