oaednews

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΔΙΜΗΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2015


Αθήνα, 26 Ιουνίου 2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΕΥΔΑΠ ΑΕ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 18635/24.06.2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα απασχολήσει τους θερινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2015 τριακόσιους πενήντα (350) φοιτητές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς), με σκοπό την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβληθούν από  01.07.2015 έως 03.07.2015, κατά τις ώρες 08.00-14.00 στην Υπηρεσία Προσωπικού της Εταιρείας (Ωρωπού 156, Γαλάτσι τηλ. 210.214.4125, 210.214.4248 & 210.214.4337). Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση θα προσκομίζουν και βεβαίωση από τη Σχολή στην οποία φοιτούν.

Δωρεάν τα εισιτήρια στα ΜΜΜ για τους ανέργους

Σειρά δράσεων αλληλεγγύης για τη διευκόλυνση των πολιτών για την εβδομάδα που οι τράπεζες θα είναι κλειστές «με ευθύνη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και των δανειστών», ανακοίνωσε ο Χρήστος Σπίρτζης.
Το μέτρο για τη δωρεάν μετακίνηση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των πολιτών, που θα γίνει μόνιμο για τους ανέργους και μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στο υπουργείο.
Παράλληλα, καταργούνται οι ελεγκτές που ελάμβαναν ποσοστό από τα πρόστιμα, αλλάζει ο τρόπος τιμολόγησης των εισιτηρίων, σταματούν οι διακοπές σε ΕΥΔΑΠ και τηλεφωνία (σταθερή και κινητή) για αυτήν την εβδομάδα.
Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Σπίρτζης αποφάσισε: 
- Τη δωρεάν μετακίνηση των πολιτών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Στο μέτρο δεν περιλαμβάνεται ο προαστιακός σιδηρόδρομος και τα τρένα του ΟΣΕ, ενώ το μέτρο θα επεκταθεί και μετά το διάστημα που θα παραμείνουν κλειστές οι τράπεζες για όλους του ανέργους του ΟΑΕΔ.

«Δείγμα αποτυχίας της ευρωπαϊκής πολιτικής λιτότητας η Ελλάδα»

Η κατάσταση στην Ελλάδα αποτελεί δείγμα αποτυχίας της ευρωπαϊκής πολιτικής λιτότητας, εκτιμά η πολιτική επιστήμονας Γκεζίνε Σβαν, ζητώντας από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να ακούσουν ξανά την ελληνική πλευρά.
Η Γερμανίδα πολιτική επιστήμονας Γκεζίνε Σβαν αμφισβητεί την ορθότητα της ακολουθούμενης πολιτικής λιτότητας στην Ευρωζώνη, απορρίπτοντας την άποψη ότι η ελληνική πλευρά φέρθηκε ανεύθυνα και ως εκ τούτου οδηγείται με τη στάση της αναγκαστικά εκτός νομισματικής ένωσης.
Όπως σημείωσε σε συνέντευξή της στο γερμανικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk, «αν επιχειρηματολογήσει κανείς διαφορετικά και πει ότι η πολιτική λιτότητας δεν έφερε αποτέλεσμα, αν πει κανείς ότι και στην Ισπανία και στην Πορτογαλία αυξήθηκε το επίπεδο του χρέους όλα αυτά τα χρόνια της λιτότητας, ότι ακόμη και στην Ισπανία και στην Πορτογαλία υπάρχει υψηλή ανεργία (…), τότε θεωρώ ότι βλέπει κανείς την κατάσταση εντελώς διαφορετικά. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για ένα θεμελιώδες ερώτημα. Αν πιστεύει κανείς ότι αυτή η πολιτική ήταν επιτυχημένη, αγνοώντας πλήρως το πόσο υψηλή είναι η ανεργία των νέων ή όχι».

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΕΥ ΟΑΕΔ


1971


ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 – ΤΡΑΧΩΝΕΣ
ΤΗΛ.  9989.646 – FAX 9942714
Α Θ Η Ν Α
   

Αθήνα  25 Ιουλίου 2015

Α.Π.226  
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Συνάδελφοι,


 Την Τετάρτη 1  και την Πέμπτη 2  Ιουλίου  και ώρα  9π.μ. έως 1μ.μ., θα γίνει ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στη Διοίκηση στην αίθουσα  εκδηλώσεων στο υπόγειο.
Τονίζουμε την τεράστια και ανθρωπιστική αξία της ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ και καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες, να στηρίξουν την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ που είναι και κοινωνική ανάγκη και επιταγή.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ο  ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 1/7/2015, στις 16.00μ.μ., στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού (Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, μετρό Εθνική Άμυνα)

Νέα γενιά προγραμμάτων σχεδιάζει ο ΟΑΕΔ

ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ «Ε.τ.Δ.» Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ κ. ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΜΕΣΙΝΗ

* Στόχος οι περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης μέσα από κατάρτιση και συμβουλευτική