oaednews

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ


                                                        Προς  Τα Μέλη μας, Συναδέλφους
                                       Έδρες τους
                                                                 
                                                                     
                                                                                                                                             
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Μετά από μια αδικαιολόγητη ένταση που επικράτησε το τελευταίο διάστημα, με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς όλους τους συναδέλφους, επισημαίνουμε τα εξής:

         Πάγια θέση μας, στην οποία και είμαστε αμετακίνητοι, είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εργαζομένων και η προστασία του δημοσίου συμφέροντος.
         Έτσι και στο θέμα της στέγασης των Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ, συμβαδίζοντας και με τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, προκρίναμε τη μεταστέγασή τους σε ιδιόκτητους χώρους οι οποίοι πλέον υπάρχουν και μετά την απορρόφηση των τέως Οργανισμών ΟΕΚ και ΟΕΕ, έχουν αυξηθεί.

ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΛΑΡΙΣΑΣ!!




Φωτογραφία του χρήστη ΕΠΑΣ Μαθητείας Λάρισας. 


ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΛΑΡΙΣΑΣ

H EΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Λάρισας  έλαβε το πρώτο βραβείο  στο διαγωνισμό του British Council Δεξιότητες Ζωής: Αναπτύσσοντας Κοινωνικούς Επιχειρηματίες, με την ομάδα της ειδικότητας Βοηθών Φαρμακείου, ο Σερέτης Δημήτρης, Φαλάρα Παναγιώτα, Πλάκα Ναζίν, Κάλια Βιόλα, Κάζια Αλεξάνδρα δημιούργησαν επιχειρηματικό πλάνο για Εταιρεία ενημέρωσης & προστασίας του πλούσιου βιότοπου των γύρω βουνών της Θεσσαλίας σε  βότανα-φαρμακευτικά & αρωματικα φυτά και χρήση αυτών  με έπαθλο μία επιταγή 1000€  που θα διατεθεί για τις ανάγκες του σχολείου.

Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ: Στάση Εργασίας αύριο 11/5

Η   Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ   συμμετέχει στη στάση εργασίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ  για αύριο, Παρασκευή, 11/5/2018 και από ώρα 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.
Βασικό  αίτημα της κινητοποίησης είναι η κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας  στο δημόσιο.
Στον ΟΑΕΔ, όπως είναι γνωστό, εργάζονται περίπου 160 συνάδελφοι με δικαστικές αποφάσεις, που κατά κοινή ομολογία καλύπτουν πάγιες ανάγκες. Οι συνάδελφοι εργαζόμενοι με δικαστικές αποφάσεις  ζουν καθημερινά με την ανασφάλεια και την ανισότητα.  

Άδεια σε Δημοσίους Υπαλλήλους και από ιδιώτη ιατρό

Ότι, η βραχυχρόνια αναρρωτική άδεια (έως 8 ημέρες) δημοσίων υπαλλήλων χορηγείται και με γνωμάτευση ιδιώτη ιατρού, απάντησε επικαλούμενη σχετική διάταξη του Υπαλληλικού Κώδικα, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κα Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα (ακολουθεί) Βουλευτών της Ν.Δ., στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του epoli.gr.