oaednews

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Από την εκδήλωση για τον εοτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Κατάθεση στεφάνου στο χώρο του Πολυτεχνείου

http://www.peyoaed.gr/website/anakoinoseis/174-apo-tin-ekdilosi-tis-pev-gia-ton-eortasamo-tis-eksegersis-tou-polytexneiou

Η Ομιλία του Προέδρου  Γιώργου Μακράκη

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Φίλες και Φίλοι,
δεν ανήκω, όπως και πολλοί εδώ μέσα στη γενιά του Πολυτεχνείου. Ανήκω στη γενιά, όμως, που μεγάλωσε με ζωντανές τις μνήμες του Πολυτεχνείου. Στη γενιά, που τραγούδησε, τίμησε και ύμνησε εκείνους τους ήρωες που με τη στάση και τον αγώνα τους έγιναν σύμβολο, έγιναν σημείο αναφοράς, έγιναν πηγή εμπνεύσεως. Στη γενιά που μεγάλωσε με τα τραγούδια του Μίκη, του Λοίζου, του Μαρκόπουλου, του Ξυλούρη. Στη γενιά που ηχεί μέσα της ζωντανά το Μπήκαν στην Πόλη οι εχθροί και που βλέπει, δυστυχώς και σήμερα τους εχθρούς να μπαίνουν στην Πόλη και μεις, κάποιοι από εμάς, να γυρνάμε στις γειτονιές και να γελάμε σαν κάθε μέρα.

Ψήφος Εμπιστοσύνης στο διαπαραταξιακό ψηφοδέλτιο της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδος

Επιβραβεύθηκε η προσπάθεια κατάρτισης ενιαίου διαπαραταξιακού ψηφοδελτίου από τις παρατάξεις των ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΥ, και Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης μιας και η προσέλευση των συναδέλφων στις εκλογές ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ποιοι δικαιούνται το επίδομα θέρμανσης

 
Επίδομα θέρμανσης έως και 840 ευρώ θα λάβουν για το 2012 όσοι δικαιούνται το επίδομα που θα καταβληθεί, λόγω της αύξησης του Ενιαίου Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης. Οι δικαιούχοι είναι φυσικά πρόσωπα, άγαμα ή έγγαμα ή σε διάσταση, τα οποία για τη θέρμανσή τους καταναλώνουν πετρέλαιο εσωτερικής καύσης θέρμανσης και πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια. Για κάθε λίτρο κατανάλωσης χορηγείται ποσό επιδόματος 0,28 ευρώ.
Ποιοι δικαιούνται το επίδομα θέρμανσης

Μαθητές αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση για το Πολυτεχνείο







Μαθητές σε γυμνάσιο της Πάτρας αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, «επειδή δεν υπήρξαν νεκροί».