oaednews

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η Γενική Συνέλευση Εκπαιδευτικών του Συλλόγου Θεσσαλίας Ο.Α.Ε.Δ., κατά την εκλογοαπολογιστική της Συνέλευση που έγινε στις 17/06/2016 στην Λάρισα, ομόφωνα εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:
Η Γενική Συνέλευση Εκπαιδευτικών του Συλλόγου Θεσσαλίας Ο.Α.Ε.Δ., με αφορμή τις αναρτήσεις της «Π.Ε.Ε.Τ.Ε.Μ» και της «ΑΤΑΞΙΑΣ», στην ιστοσελίδα EDUC OAED, που αφορούν τη δράση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών και τις προσωπικές αναφορές στον Πρόεδρο  και τα μέλη του Δ.Σ., εκφράζει την αγανάκτηση και την αντίθεσή της για το επίπεδο διαλόγου που επέλεξαν οι παραπάνω.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ



Η Γενική Συνέλευση Εκπαιδευτικών του Συλλόγου Αν. Μακεδονίας και Θράκης Ο.Α.Ε.Δ., κατά την εκλογοαπολογιστική της Συνέλευση που έγινε στις 16/06/2016 στην Καβάλα, ομόφωνα εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:
Η Γενική Συνέλευση Εκπαιδευτικών του Συλλόγου Αν. Μακεδονίας και Θράκης, με αφορμή τις αναρτήσεις της «Π.Ε.Ε.Τ.Ε.Μ» και της «ΑΤΑΞΙΑΣ», στην ιστοσελίδα EDUC OAED, που αφορούν τη δράση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών και τις προσωπικές αναφορές στον Πρόεδρο  και τα μέλη του Δ.Σ., εκφράζει την αγανάκτηση και την αντίθεσή της για το επίπεδο διαλόγου που επέλεξαν οι παραπάνω.

ΚΟΒΟΝΤΑΙ επιδόματα γάμου, τέκνων, τριετιών, ανθυγιεινό και σπουδών!

Βόμβα μεγατόνων" για τον κατώτατο μισθό, που "τινάζει στον αέρα" και όλα τα επιδόματα που δικαιούνται οι εργαζόμενοι όπως, γάμου, τριετιών, ανθυγιεινό, τέκνων και σπουδών "κρύβει" το συμπληρωματικό μνημόνιο, που έστειλε η τρόικα στην κυβέρνηση, όπως αποκαλύπτει, σήμερα, ο «Ελεύθερος Τύπος» και ο δημοσιογράφος Κώστας Κατίκος.
Οι δανειστές στις παρατηρήσεις τους για το κλείσιμο της αξιολόγησης και τα νέα προαπαιτούμενα μέτρα, που θα πρέπει να νομοθετηθούν για την επόμενη αξιολόγηση, που ξεκινά το Φθινόπωρο, κάνουν ρητή αναφορά στον κατώτατο μισθό των 586 Ευρώ και στον καθορισμό του από την 1/1/2017, σε νέο ποσό και χωρίς κανένα επίδομα!