oaednews

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Από αύριο οι αιτήσεις για δημιουργία Νέων επιχειρήσεων με επιδότηση από τον ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν την Τετάρτη 10/7 οι αιτήσεις για την επιδότηση των 12.000 ευρώ σε 10.000 ανέργους.Τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις. 
ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα επιδότησης έως και 12.000 ευρώ σε ανέργους που θέλουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση μέσω του προγράμματος προώθησης της αυτοαπασχόλησης μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών 10.000 ανέργων, ηλικίας 18-66 ετών.

ΓΣΕΕ: Τι προβλέπει ο νόμος για τους εργαζόμενους όταν έχει καύσωνα

Το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ), ενημερώνουν τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων λόγω υψηλών θερμοκρασιών.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Λήγει η προθεσμία για τις 70 προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα - Αιτήσεις τώρα

Λήγει την Πέμπτη 11/7 η προθεσμία για τις 70 προσλήψεις στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Δείτε τα δικαιολογητικά και όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την υποβολή αίτησης.
Σε εξέλιξη βρίσκονται προσλήψεις 70 υπαλλήλων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Η διαδικασία ολοκληρώνεται την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019.

Νέες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε παιδικούς σταθμούς

Κύμα προσλήψεων μεσω ΑΣΕΠ αρχίζει άμεσα για την ενίσχυση των παιδικων σταθμών.
ΑΣΕΠ προσλήψεις σε παιδικούς σταθμούς: Ο δήμος Ηρακλείου εξέδωσε, ήδη, την πρώτη προκήρυξη για την πρόσληψη 59 υπαλλήλων. Επίσης και ο δήμος Πηνειού «Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πηνειού» όπως και ο Δήμος Εδεσσας «ΑΣΕΠ: Προσλήψεις σε παιδικούς σταθμούς του δήμου Εδεσσας»

ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού Α21: Πότε πληρώνεται η Γ δόση

Η Γ΄ δόση για το επίδομα παιδιού Α21 είναι προγραμματισμένη να πληρωθεί από τον ΟΠΕΚΑ για τέλος Ιουλίου (25 με 27) με την προϋπόθεση ότι θα έχει υποβληθεί η νέα φορολογική δήλωση για το 2019 στο taxisnet.