oaednews

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Χοροεσπερίδα Λυκείου στα Τρίκαλα με δώρο …σύμβαση εργασίας 6 μηνών σε σούπερ μάρκετ!!!

Γράφει η  Χριστίνα Αλεξίου

Λάβαμε την πρόσκληση της Γ΄ Τάξης του Γενικού Λυκείου Πύλης που διοργανώνει ετήσια χοροεσπερίδα το ερχόμενο Σάββατο στις 9 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Πύλη» στην Πόρτα Παναγιά.

Μάθε πότε θα πάρεις σύνταξη!

alt
Από τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012 οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μαθαίνουν το πότε θεμελιώνεται το συνταξιοδοτικό τους δικαίωμα μέσω ειδικής εφαρμογής που θα λειτουργεί στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Αυτά είναι τα 21 κλειστά επαγγέλματα που ανοίγουν. Μεταξύ αυτών και τα ιδιωτικά γραφεία συμβούλων εργασίας

Την άρση των εμποδίων για την ελεύθερη λειτουργία συνολικά 21 κλειστών επαγγελμάτων που επιβάλλει το μνημόνιο περιλαμβάνουν οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που θα γίνουν τις επόμενες μέρες και επίσημα νόμος του κράτους.

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ- Καρατομήθηκαν 165 εφοριακοί

Σάλο στο κλάδο των εφοριακών προκάλεσε η αιφνίδια απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη για αλλαγές περίπου 165 διευθυντών και υποδιευθυντών των Δ.Ο.Υ. και του ΣΔΟΕ.

Σαμαράς: Το 2013 έτος αξιολόγησης για το Δημόσιο

Η αξιολόγηση του προσωπικού στο δημόσιο τομέα και των φορέων του δημοσίου προγραμματίστηκε για το 2013, ενώ μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου θα είναι ολοκληρωμένα τα οργανογράμματα 10 υπουργείων, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή συνδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υπό τον πρωθυπουργό.

Πόσες αποδείξεις θα χρειαστούμε το 2013


Στο και... πέντε της κατάθεσης του φορολογικού νομοσχεδίου στη Βουλή, το οικονομικό επιτελείο ξεκίνησε τις αλλαγές και... θυμήθηκε το μέτρο των αποδείξεων, καταδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την προχειρότητα με την οποία έχει συνταχθεί το νομοσχέδιο.

Eurostat: Χαμηλόμισθος ένας στους έξι απασχολούμενους στην ευρωζώνη

Ένας στους έξι απασχολούμενους στην ΕΕ ήταν χαμηλόμισθος το 2010, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Στα στοιχεία αυτά δεν περιλαμβάνονται αριθμοί για την κατάσταση στην Ελλάδα.