oaednews

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Πρόγραμμα επιδοτούμενης εργασίας β κύκλου

 

Ξεκινούν σήμερα, 23 Αυγούστου 2021 και ώρα 13:00, ξεκινούν οι αιτήσεις των επιχειρήσεων για τη δημιουργία 4.700 νέων θέσεων εργασίας μέσω του Β’ κύκλου του προγράμματος απασχόλησης για ανέργους 30 ετών και άνω στις Λιγότερο Ανεπτυγμένες Περιφέρειες της χώρας (Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Κεντρικής Μακεδονίας), με έμφαση σε μακροχρόνια ανέργους και ανέργους 50 ετών και άνω.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, η διάρκεια της επιδότησης είναι 12 μήνες και τα ποσά της μηνιαίας επιχορήγησης μισθού και ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη ανέργων σε νέες θέσεις πλήρους απασχόλησης έχουν ως εξής:

Εργαζόμενοι Κρατικού Νίκαιας: Καταγγέλλουν την Διοίκηση για δόλιες και παράνομες πρακτικές

 Ο Σύλλογος εργαζομένων Κρατικού Νίκαιας καταγγέλλει την Διοίκηση του Νοσοκομείου για δόλιες και παράνομες πρακτικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Νίκαια 22/8/2021

Καταγγέλλουμε τον δόλιο και παράνομο τρόπο που η διοίκηση προσπαθεί, προφανώς κατ’ εντολή του υπουργείου υγείας, να αποσπάσει προσωπικά δεδομένα υγείας των υπαλλήλων.

Ενώ ο νόμος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό προβλέπει απλή επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης, η διοίκηση του νοσοκομείου προβαίνει σε προσωπικά τηλεφωνήματα σε εργαζόμενους, με το ερώτημα αν έχουν εμβολιαστεί.