oaednews

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΧΑΪΝΗΔΕΣ- Ο ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ


Με τον καιρό να 'ναι κόντρα έχει τιμή σαν πετάς .....

Η νέα μετανάστευση των Ελλήνων: «ευλογία ή κατάρα»;


 Η νέα μετανάστευση των Ελλήνων: «ευλογία ή κατάρα»; Του Μάνου Ματσαγγάνη

Του Μάνου Ματσαγγάνη

Δεν είμαι ειδικός σε θέματα μετανάστευσης. Θα αναφερθώ κυρίως στη νέα μετανάστευση των φοιτητών και συναδέλφων μου πανεπιστημιακών (την οποία γνωρίζω, ας πούμε, ανεκδοτολογικά), και λίγο στην παλαιά μετανάστευση (την οποία αντίθετα γνωρίζω από πρώτο χέρι).

Το ΚΠΑ Τρικάλων επισκέφθηκε ο ο Μιχάλης Ταμήλος












Το κπα Τρικάλων του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ΟΑΕΔ, επισκέφθηκε  ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος.

Εντολές από τα Ταμεία για έντοκη επιστροφή των 750 εκατ. ευρώ


Του Γιώργου Γάτου
Eντολές για την έντοκη επιστροφή 750 εκατ. ευρώ άρχισαν να εκδίδουν, παρά την προεκλογική περίοδο και κατόπιν «οδηγίας» του υπουργού Eργασίας και Kοινωνικής Aσφάλισης Γ. Kουτρουμάνη, οι διοικητές των ασφαλιστικών φορέων αναζητώντας, με ονοματεπώνυμο και διευθύνσεις τους 200.000 «μαϊμού» ασφαλισμένους, επιδοματούχους, συνταξιούχους, υπαλλήλους και επιχειρηματίες που συμμετείχαν στο... ριφιφί στα Tαμεία.

Τραγικές οι συνέπειες της ανεργίας

Αύξηση των αυτοκτονιών κατά 8%, της θνησιμότητας κατά 20% με 25%, των διαζυγίων κατά 5% και των επισκέψεων στα ψυχιατρικά ιατρεία κατά 18%,

Επίσκεψη στα γραφεία του ΟΑΕΔ στο Ασφαλιστικό της ΔΕΗ και στην λαϊκή αγόρα της Πτολεμαΐδας

Ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Π.Ε. Κοζάνης Δ. Ζιούζιος κατά την επίσκεψή του στα γραφεία του ΟΑΕΔ τόνισε ότι το εργατικό δυναμικό αποτελεί ίσως το σημαντικότερο κεφάλαιο της χώρας.