oaednews

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΉΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΥΣ 2013-2014


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΉΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΡΕΦΩΝ
ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ
ΣΧΟΛ. ΕΤΟΥΣ 2013-2014
Σήμερα, Δευτέρα 15-07-2013, αναρτώνται στο διαδικτυακό τόπο του Ο.Α.Ε.Δ. οι προσωρινοί Πίνακες Αξιολόγησης και Επιλογής βρεφών και νηπίων στους Β.Ν.Σ. του ΟΑΕΔ για το Σχολ. Έτος 2013-2014, ως εξής:

Στα 814,75 εκατ. ευρώ τα έσοδα από την εισφορά αλληλεγγύης 2011 - 2013

Στα 814,75 εκατ. ευρώ τα έσοδα από την ειδική εισφορά αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας και στο 1,7 δισ. η επιχορήγηση του ΟΑΕΔ από τον Τακτικό Προϋπολογισμό, την περίοδο 2011- 201

Συνάντηση Προεδρείου ΓΣΕΒΕΕ με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ με αντιπροσωπεία του ΟΑΕΔ, με επικεφαλής τον Διοικητή του Οργανισμού κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου. Η συνάντηση είχε... ενημερωτικό χαρακτήρα, επιβεβαιώνοντας την βούληση των δύο πλευρών για περαιτέρω σύσφιξη της συνεργασίας τους σε μία σειρά ζητημάτων κοινού ενδιαφέροντος, με επίκεντρο την προώθηση της απασχόλησης των νέων 16-24 ετών (Στρατηγική YouthGuarantee) και την προώθηση βιώσιμων θέσεων εργασίας στις μικρές επιχειρήσεις.

"Τέλος τα τζάμπα εισιτήρια σε πλοία για βουλευτές και μητροπολίτες". Τι ειπες τωρα!!!


Τέλος τα τζάμπα εισιτήρια σε πλοία για βουλευτές και μητροπολίτες
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Υπουργική απόφαση, με την οποία καταργούνται οι δωρεάν μετακινήσεις και εκπτώσεις με πλοία, σε ειδικές κατηγορίες προσώπων και οχημάτων και θεσπίζονται νέες, με βάση εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια, υπέγραψε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

15' διάλειμμα ανά 2ωρο χρήσης υπολογιστή δικαιούνται οι εργαζόμενοι

Δικαίωμα σε δεκαπεντάλεπτο διάλειμμα ανά δύο ώρες εργασίας παρέχεται στους εργαζόμενους που εργάζονται μπροστά σε οθόνες υπολογιστών με απόφαση του Αρείου Πάγου. Το δικαίωμα αυτό ωστόσο θα είναι αντικείμενο διαβούλευσης ανάμεσα σε εργοδότη και εργαζόμενους.